Gewoon goed.

Je moet, denk ik, wel een beetje weten wat je besteld, en waar het voor bedoeld is. Heb al vaker iets bij de Helmspecialist besteld, qua levering is gewoon netjes en goed. Nu een paar waterdichte motor handschoenen besteld, voor het voor en najaar, maar kan ook voor de wat frisse zomer tijd. Heb ze wel gepast, maar nog niet gebruikt, toch nog iets te warm voor 30 graden. De passing is goed, materiaal ziet er ook goed uit, iets minder flexibel dan zomer handschoenen, maar wel goed contact met het stuur. Voor de echte rit gaan we het nog meemaken. Ook de Discovery hals/ nek doeken mee besteld in 1 bundel. Dit zijn 3 stuks. Deze inmiddels al wel gebruikt, en ik vind ze heel erg lekker zitten, mijn zoon inmiddels ook. Licht gewicht, zacht, houd de wind tegen. Die dingen zijn gewoon goed.

Mooie helm.Snelle levering.

Prima bedrijf. Goede kwaliteit helm en snelle levering. Kan ik aanbevelen.

prijs kwaliteit prima

Zocht een leuke jethelm voor op de scooter, prima aanbiedingen,prima kwaliteit en snel geleverd. Helm past prima en ziet er nog leuk uit ook.

Supersnel geleverd

Levering was echt heel snel. Goede eerste ervaring met deze winkel.

Goed dat ik kon bij helmspecialist. nl op internet

Hallo mijn helm besteld binnen 2 dagen ontvangd goed en snel afhandeling goedkoop met hoog korting getest en ben tevreden ik raad aan iederen bij

Helm besteld en de volgende dag in huis .netjes verpakt.prima levering.ben er blij mee.

Prima,

Aanrader. prima prijs/kwaliteit. Bedrijf telefonisch goed bereikbaar, geeft goede info. Bestelling vgls afspraak geleverd. Alles precies zoals het hoort.

Top !!!!!

Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Snel geleverd ook, retour document zat er ook gelijk bij het moment van bestellen. Maar die heb ik niet gebruikt want zoals ik al zij ben ik tevreden met mijn aankoop! Een echte aanrader dit bedrijf !!!!!

In één woord een topbedrijf.

Een zeer snelle levering, voor 20 uur besteld de volgende werkdag in huis is bij ons geen loze kreet gebleken. Helaas was het hoofd van mijn kleindochter te klein of de helm te groot dus retour gestuurd. Onze keus om te betalen via after-pay was ook snel geregeld bij het retour zenden. Dezelfde dag een mail ontvangen dat de retour zending in goede orde was terug ontvangen, dit word meteen geregeld via after-pay dat het te betalen bedrag nul was. Kortom erg netjes geregeld.

Zeer tevreden over de bestelling!

Ik ben erg tevreden over helmspecialist.com. Het product was prima weergegeven en is zoals omschreven. Verder een zeer snelle levering en een prima kwaliteit/prijs verhouding. Zeker 5 sterren waard!

Snelle levering, goede telefonische hulp.

Prachtig uitstekende service!!!

Binnen 24 uur binnen en nogmaals uitstekend service

Top!!

Goede website, snelle levering en top product!

Gewoon goed zoals het hoort

Makkelijke website product snel geleverd als omschreven!

Altijd top!

3 maand terug caberg ghost gekocht op afspraak, later online een helm voor me vriendin, omdat die niet paste weer retour gestuurd. Deze week een vizier voor de ghost. Altijd uitstekende service. Telefonisch of mail contact. Snelle levering. Goede afhandeling van retour sturen. De naam zegt alles, helmspecialist!

perfect

afspraken nagekomen, snelle levertijd, goede communicatie per mail.

Super, wat een snelle service.

Onderdeel van helm was kapot gegaan, gebeld en er werd snel opgenomen. Probleem voorgelegd, foto van onderdeel gemaild en dat werd de zelfde middag nog besteld en de volgende dag verzonden naar mijn adres. dus kon ik binnen twee dagen mijn eigen helm weer gebruiken.

Snelle service goed geïnformeerd echt top

Supersnel verzonden en in huis !

Mijn bestelde helm werd dezelfde dag nog verzonden [binnen een uur na bestelling) en was de volgende dag in huis. Helm van goede kwaliteit en mooie prijs! Aanbevolen !

Top top

Super contact en geholpen en snelle levering met top product. Alles naar wens. Komt niet vaak voor. Pluim

snellere levering

Goede keus snellere levering helemaal top

Uitstekende service

Prettig contact en prima service!

Super service snelle levering goed produkt

Pefekte transactie

Onklopbaare prijs/kwaliteit/service/levering.

Coole helm prima prijs.

Mooie helmen voor een mooie prijs coole afwerking degelijk perfect passend bij blauwe retro scooter. Zijn hier heel blij mee.snel geleverd prima mailverkeer.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen