Zeer snelle levering en netjes geleverd

Shark EVO ES Yari XL is een hele mooie helm en zit als gegoten, erg tevreden mee.

Goede service snel geleverd

Netjes geleverd

Ik heb de Vito Jet Bruzano gekocht Wat een mooie helm is waar het kin stuk van af kan, zeer praktisch ook Deze pas in zijn geheel in de budie van onze zip scooter. Tijdens donkere dagen rij ik alleen met het verzier open, er is wel een normale voor te bestelen. Heb je alleen een maat S nodig, wees er dan snel bij Deze zijn snel uitverkocht Wij hebben nu 2 helmen hier gekocht en dat is beide keren goed bevallen Helmen worden in hun doos welke weer in een neutrale doos zit geleverd.

Scherpe prijsstelling en zeer snelle levering, 🔝

Ik was op zoek naar de 20 liter variant van Kriega tas en toen zag ik de mooie aanbieding van de combinatie 10 & 20 liter inhoud, deze gelijk besteld en de volgende dag al in huis

Snelle levering goede prijzen

Zeer goede service en vlugge verzending

Fijn contact via telefoon en snel en goed geregeld.👍👍

Snel geleverd.

Snel geleverd. Maat was iets te krap, even heen gereden en gewisseld. Goeie service.

Goed geholpen !

Snel geleverd !

Goeie en betrouwbare shop

Levertijd perfect, gewoon een goeie en betrouwbare shop. Ik had hier nog nooit eerder iets gekocht maar ben duidelijk 100% tevreden!

Goed product en supersnelle levering

Snelle levering en superblij met mijn nieuwe goedpassende helm...*****

Super tevreden!

Erg tevreden! Besteld en de volgende dag in huis! Netjes verpakt. Aanrader

Snelle levering, goede service

Helmen waren binnen 24 uur geleverd, goed en vriendelijk ter plekke geholpen omdat de helmen niet pasten

Snelle levering met een scherpe prijs. Reageren snel ent antwoorden correct

Snel, goede prijs

Snelle levering!!!

Snel, duidelijk en prima prijs.

Geweldig ! ... snel geleverd en correct.

Zeer goed.

Dik in orde!

Snelle levering, duidelijk updates, inzichtelijke levertijd en goed verpakt. Daarnaast erg goed geprijsd, dus zeer tevreden met mijn nieuwe helm!

Goedkoopste en snel.

Maarliefst 20 euro goedkoper dan de gemiddelde retailer voor mijn nieuwe D-Skwal 2 mat zwart. In de middag besteld en dezelfde dag nog verzonden, voldende dag in perfecte staat ontvangen.

Nice!

Alles super, zeer snel geleverd!!

Prettig om hier iets te bestellen

Order was eerder thuis dan verwacht.Fijne site om iets te bestellen!

A++

A++ communicatie A++ afhandeling A++ levering Ik zou zo weer zaken doen met helmspecialist

Goef

Éérste keer besteld op deze site Zeer veel keuze en prima service

Perfecte service, prima prijs kwaliteit verhouding

Ik zocht een goede helm voor een betaalbare prijs. Heel goed telefonisch advies gekregen en een fijne helm gevonden. De levering was zoals beloofd de volgende dag. Prima service!

Prachtige en speciale helmen cava van prijs en supper snelle levering . Wij hebben al vaker besteld bij jullie en altijd al tevreden geweest.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen