Snelle levering, goed product

snel, goed en vriendelijk

snelle levering, goede productomschrijving

Snelle en goede service

Pakket was snel geleverd en goed verpakt. Geen overbodige reclame folders erbij.

Hele goede service

S’avonds besteld, meteen een half uur later verstuurd en de middag daarna al binnen. Erg goed verpakt en heel mooi product.

top

online besteld, zelf opgehaald in Surhuisterveen omdat mijn werk ook in Surhuisterveen is. achteraf viel de helm te klein..... uitermate goed geholpen door 1 van de medewerkers. zonder gedoe een maatje groter van dezelfde helm op voorraad.

ruime keus, nette winkel, snelle en goede service

ruime keus, nette winkel, snelle en goede service

Snel en goed verpakt geleverd

Top snelle levering.

Perfecte afhandeling

Bestelling geplaatst, snel geleverd en kwaliteit

Snel, goed en service

Snel geleverd Goed product En goede service bij de vraag die ik had

Snel, goed en service

Snel geleverd Goed product En goede service bij de vraag die ik had

Snelle afhandeling en snel geleverd product zoals nieuw!

Snel en goede service!

Prima en goede snelle levering

Snel en netjes geleverd!

Zoals mijn eerdere ervaringen gewoon helemaal top!

Lekker makkelijk en snel veel keuze

Lekker makkelijk en snel en netjed

Goede snelle service.

Fijne winkel met ruime keuze en snel geleverd. Mijn helm was toe aan een nieuw vizier en pinlock. Snel de juiste gevonden en besteld. De volgende dag weer met goed zicht rond kunnen rijden.

Geregeld zoals het hoort@

Snel te bestellen en geleverd.

Vandaag bestellen, morgen in huis!

Gewoon goed...

Super en snel en behulpzaam

Super, snel en behulpzaam

Helemaal top / heel blij!

Zeer mooie helm voor zeer goede prijs en de volgende dag in huis! Helemaal top.

Goed product

Gewoonweg...niets op aan te merken!

Even getwijfeld, een helm via een website, wat met aanpassen, uitzicht, etc.? Geen probleem dus, maat genomen, model (erg veel keuze!) gevonden, onklopbare prijs, besteld! Snel geleverd! Past als gegoten! That simple!

Goede helm dankzij goede webshop

Online een helm gekocht. De webshop bevat voldoende en duidelijke informatie. Helm past perfect, ziet eruit zoals verwacht. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Prima advies, goede helm voor een super prijs.

Twijfelde over de aankoop van een helm. Contact gezocht voor advies en op advies ingegaan. Resultaat: iets duurdere helm die écht aansluit bij mijn eisen. Keurige en snelle levering.

VVV Vlot Vriendelijk en Voordelig.

Omdat eea niet meteen lukte even de Helmspecialist gebeld en het werd vriendelijk en vlug geregeld. Verder was de prijs voordelig.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen