Snelle levering en goede producten

Site heeft goede productbeschrijvingen, levert snel en tegen eerlijke prijzen

Duidelijke communicatie en snelle levering ! Top

Helmen zijn snel geleverd en netjes ingepakt !

Super snel geregeld en super mooie aanbiedingen:)

Alles heel snel en netjes verzonden en snel persoonlijk contact waar nodig:)

Snel en heel goed

Snel, goed, mooi, stevig en ons kleinzoontje was er superblij mee

Goede omschrijving, snelle verzending!

Goede omschrijving, snelle verzending! Product geheel naar wens!

Mooie lichte helm

Mooie lichte helm met goede pasvorm en lekker snel geleverd

Perfecte service

Na een helm besteld te hebben die qua pas vorm niet helemaal goed zat.......via de mail contact gezocht en een afspraak gemaakt om het probleem op te lossen......super goed geholpen en met een goeie helm weer naar huis....

Goed advies gehad

Helm besteld, dochter haar hoofd opgemeten en naast de maat cijfers gelegd op de website. Helm zat zoals ik verwachtte. Netjes verpakt. Goed afgeleverd.

Ruime keuze. Ik heb een helm besteld voor een mooie prijs, ver onder de prijs in de winkel. Werd de volgende dag geleverd. Heb een dag erna even contact gehad met de klantenservice. Ook hier snelle en klantvriendelijke reactie. Als iemand iets nodig heeft voor motor of scooter zal ik helmspecialist zeker aanbevelen. Pluspunt vind ik ook de gratis verzending en de mogelijkheid tot het achteraf betalen van je bestelling. Al met al alleen maar positief, top!

goed en snel geleverd

Goede helm voor een prima prijs. Na mijn bestelling netjes een factuur en de verwachte levertijd. Een dag later in huis en de zending was goed te volgen, zodat je weet wanneer je het in huis kan verwachten. De klantenservice heb ik geen ervaring mee, omdat het niet nodig was.

Gemiddeld

Snelle service, leuke betaalbare helm....maar na één ritje vielen de vizier boutjes eraf met als gevolg een weggewaaid vizier. Graag ontvang ik een nieuw maar mocht dit niet kunnen dan in elk geval aub de boutjes/lipjes om het oude beschadigde vizier weer vast te zetten. Vriendelijk dank Rob Closmann 0652067752 Heistraat 1 4891ZG Rijsbergen

Always good

My standard place for lids, good selection and cheapest on the web. You can always get hold of them on the phone for questions.

Snelle levering, goed product.

kinder jethelm gekocht, snel geleverd. en helm is fantastisch.

Zeer snelle levering!

Helmen goed ontvangen,zeer snelle levering!!!

Prima product en vlot geleverd

Bestelling is netjes afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en het product is vlot en netjes geleverd.

top

toppie

Niks op aan te merken

Goed ontvangen, alles in orde. Ben er blij mee !

Duidelijk, snel en een mooi prijsje

Een slot en een nieuw vizier besteld, lekker op tijd binnen gekregen.

Fijne site en snelle levering en een uitstekend product voor een mooie prijs

Mooie helm ,snel geleverd prima prijs

Prima ervaring

Kwaliteit : iets minder / levering : snel

De helm die ik vorige keer besteld had, is vrij snel stuk gegaan. Zijkant vizier losgekomen. Wel wisselstuk snel geleverd. Ook tweede helm besteld om de verzendingskosten te drukken. Als deze kwaliteit beter is, zijn jullie aan te bevelen.

Snel en met superservice

Snel, vriendelijk, goed advies, superservice.

Snel en correct geleverd

service aan de klant zoals het hoort!

Na telefonisch contact met Bart van Helmspecialist kon ik de 2 helmen waar ik naar op zoek was bestellen per mail. Vervolgens is alles heel snel en professioneel verlopen. De helmen warden bij de leverancier bested en na 2 dagen warden ze al thuis bezorgd. wij warden constant op de hoogte gehouden over het verloop van de order. wij hebben dit als erg professioneel en goed georganiseerd ervaren!

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen