Top ervaring en een echte aanrader..

Mijn ervaring is echt top en dit begint bij de wijze van bestellen tot levering. Moest voor mijn beide kinderen ( 12&15)een helm hebben en dat is super gelukt, natuurlijk ook nog een paar leren handschoenen erbij. Weet zeker dat ik hier vaker iets bestel. Een tip: probeer deze werkwijze vast te houden. Dikke pluim

2 dingen besteld. 1 niet goed en geld terug.

Ik had twee producten besteld. i paste helaas niet dus die heb ik terug gestuurd. dat heeft me 6.95 gekost. 'k vind dat niet zo erg want ik moest heb andere product hebben en als ik het foute product niet geprobeerd had, dan zou ik 5.95 verzendkosten kwijt zijn gewest. ban bestelling plaatsen tot geld terug heeft 5 dagen geduurd. dat was lekker snel

Snel. Top

Maten LS2 vallen te klein

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt. Kleuren zijn zoals beschreven en getoond zoals op de site.

Pluspunten

Helm was er snel. Goed verpakt en de goedkoopste van al.

Even nog een keer naar de maten kijken. Want die komen niet echt overheen in werkelijkheid. Want volgens de maten die er bij staan moesten wij een L hebben. Nou die zit goed. Maar de eerste x hoort hij wat strakker te zitten en in de loop van de tijd wordt hij losser. Nou nu in de loop der tijd wordt hij te groot.

Pluspunten

Snelle en goede aflevering

Pluspunten

Pluspunten

Lage prijzen en zeer snelle levering.

Pluspunten

zondag besteld en dinsdag middag al geleverd alles was goed en degelijk verpakt

Pluspunten

Snelle verzending en goed verpakt. Helderheid over de levertermijn. Overzichtelijke website.

Pluspunten

Goede heldere website waar je snel een keuze kunt maken. Goede voorraad helmen, goede prijzen en een dag later geleverd. Super!

Pluspunten

Snelle levering, nette prijs en goed op de hoogte gehouden van de verzending!

Pluspunten

Duidelijk en de goekoopste

Pluspunten

Reageren zo snel mogelijk nadat je een vraag heb gestuurd, en met bestelling loopt gesmeerd en als het retour moest dan werdt het keurig opgelost, of te wel voor een nieuwe helm aanschaffen wat ik deed voor mij beste vrienden voor het karting !!!

Pluspunten

Snelle uitgebreide reacties via de mail. Deskundige hulp en informatie.

Op dit moment niet

Pluspunten

Overzichtelijk, aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden.

Als je een soort helm selecteert, dat je gelijk alle merken ziet en niet eerst een merk moet selecteren of naar beneden scrollen. Merken moet je gewoon in een filter moeten kunnen aanpassen.

Pluspunten

Prijs is goed en de verzending snel!

Pluspunten

super service vandaag besteld en razend snel in huis

lekker doorgaan zo

Pluspunten

Veel op voorraad. Snelle levering. Prima communicatie. Bedrijf zegt wat het doet en doet wat het zegt.

Pluspunten

Snelle en goede levering,, tevens klantenservice prima

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen