Pluspunten
De lever datum was niet haalbaar en ik werd hier netjes over gebeld met een afspraak voor de volgende datum, ook de reden werd netjes verteld en dat vod ik ZEER netjes. Op de 2 datum van leveren en die werd op gehaald was en kwam zeer betrouwbaar over.
VerbeterpuntenWat betreft nazorg en garantie weet ik weinig van omdat ik het product pas heb, maar heb hier de volste vertrouwen in.
Pluspunten
Mooi aanbod met goede prijzen. Snelle reactie op emails
Verbeterpuntenaanbod nog verder vergroten
Pluspunten
Verstuurd via PostNL.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goeie duidelijke site met een groot aanbod. De prijzen van de horloges zijn goed in vergelijking met andere sites. Bezorging van het horloge was binnen de geplande tijd.
VerbeterpuntenIk zou graag wat meer informatie over de horloges willen zien.
Pluspunten
Duidelijke website, levertijd etc en op merk
Pluspunten
Snelle reactie (zelfs in het weekend) op een vraag via de mail.
VerbeterpuntenStuur een handleiding mee hoe een metalen horlogeband verstelt kan worden (of zet deze op de site).
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en goede communicatie over de verzending
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer detailfoto\\\\\\`s en details over horloges vrijgeven, meer afmetingen
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie (snel antwoord op vragen), scherpe prijzen.
Pluspunten
Mooie duidelijke site Groot aanbod
Pluspunten
De levertijd was top. ik had hem zaterdags besteld en ik had hem woensdag al om mijn pols! Schitterend horloge voor goede prijs. heb gezocht maar kreeg hem nergens goedkoper
Verbeterpuntenniks! goed bedrijf, ga zo door!
Pluspunten
Goede kommunicatie over beschikbaar zijn van gekocht artikel.
Pluspunten
-Vlotte levering. -Goed contact met verkoopafdeling.
Verbeterpunten-Langere zichttermijn (zie vergelijkbare aanbieders)
Pluspunten
nakomen van afspraken
Verbeterpuntenbredere telef.bereikbaarheid
Pluspunten
snel afleveren,
Verbeterpuntennee
Verbeterpunten-
Pluspunten
Perfecte levering, mooi op tijd, geen problemen gehad, zoals het moet zijn!
Pluspunten
erg mooie horloge geleverd als cadeau voor mijn vriend, blij met afhandeling, goede communicatie
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering; uitstekende prijs-kwaliteit
Verbeterpuntengeen