Snelle en correcte levering

Tevreden

Levering heel snel, echter verwerking door DPD verliep niet naar wens.

Op het moment van afleveren, was ik niet thuis. Toen ik wel thuis kwam, vond ik een kaart van DPD, waarin stond dat men mij niet thuis had getroffen. Verder helemaal niets. Niet wat er met mijn pakje ging gebeuren, niet waar ik het eventueel wel op kon halen. Deze informatie moest ik eerst op het internet opzoeken. Ik zou zeggen: neem een andere koerier in de arm.

Snel service, vriendelijke medewerker.

Il had slaapkamer van mijn duchkterje bestel, er op eene stuken klien beschadig, ik had midernacht een E-mail gestuurd, het was nog geen 5 min heb ik reactie, de dag nadien had ik die stuken op niew ontvangen, supper snel hoge kwaletijd.

Nette levering.

Prima levering en info hierover.

Zoals altijd goed

Goed !

Super !

Makkelijk besteld, snel thuis maar wel een lelijke verpakking

Ik kon het makkelijk bestellen en het was redelijk snel in huis. Fijn dus maar wanneer ik de verzendfolie weghaal komt er een tweede hands doos onder vandaan. Het moest een verjaardagscadeau zijn maar zo kan ik het niet geven, waardeloos!

Snel en betrouwbaar

Aan te raden, super ervaring

Prachtige producten & Persoonlijke service

Wij hebben een prachtig Elsa bed gekocht voor onze dochter dat we op dezelfde dag nog konden ophalen! We werden zeer vriendelijk geholpen en ontvangen, een verademing nadat bol.com ons volledig in de steek had gelaten.

Mooie producten !

Correct en snel.

Producten zijn goed op de website te vinden. Makkelijk met shoppen. Snelle en overzichtelijke levering met aangegeven tijdstip van levering via de mail.

Ik heb geen zin

Geen idee, gewoon iets besteld en snel gekregen.

Mooie spullen en goede kwaliteit. Ieder kind is gek op Disney dus top !

Er zitten wel wat kleine beschadigingen aan, dat is wel jammer. Verder een leuk bed.

Keurige bezorging.

Keurig afgeleverd!

Perfecte spullen en snelle levering

Spullen zijn snel en netjes geleverd.. Goede kwaliteit van de spullen.

Super!!!

Snelle en fijne afhandeling

Heel snelle levering en service

Nadat de eerste levering een leeg pakketje bleek te zijn (om de een of andere reden was het pakket open en het bestelde verdwenen) is nog dezelfde dag opnieuw onze bestelling verzonden en de volgende dag keurig door ons ontvangen.

disneykamers.nl is een topper ook in belgie

alles goed ontvangen waarvoor dank

Snel verzonden, product zoals op de site

Producten zoals op de site en snel verzonden

Snel netjes prima

Goede keuze

Goede en snelle service

Alles wat we hebben besteld is super. Onze dochter is helemaal blij!! Tijd tussen bestelling en levering is echt 24 uur 👍👍👍

Disneykamers:)

Fijne ervaring!

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88