Pluspunten
Zeer goede en snelle service. Problemen worden snel en zeer goed opgelost.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Prima bedrijf, ga zo door.
Pluspunten
Prima communicatie en erg aardig geholpen
Pluspunten
Correct en snel!
Pluspunten
Snelle communicatie toen levering langer duurde dan verwacht. Meteen actie ondernomen.
VerbeterpuntenX
Dank voor uw begrip en feedback. De verandering van vervoerder is, op 1 dag na, vlekkeloos verlopen.
Pluspunten
Goede communicatie. Mijn aankoop was vertraagd maar hier is pro-actief op gereageerd. Ik kreeg de vertraging al optijd in de ochtend door gemaild en zoals aangegeven in de mail kwam het product een dagje later netjes thuis aan.
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen, heel goed verder geholpen. Zeer snelle service vandaag betaald morgen is het al thuis geleverd!
Pluspunten
Snel. Vriendelijk. Duidelijk
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Zeer snelle levering en hele vriendelijke en nette bezorging
Pluspunten
gewoon super snelle service en alles netjes binnen gekregen , en ook op mijn vraag binnen een uur antwoord op gekregen en heel vriendelijk geholpen !
Verbeterpuntenik wilde eigenlijk nog iets erbij bestellen maar er mag maar een aantal producten besteld worden dat zou toch verbeterd kunnen worden als je losse producten doet bestellen
Na telefonisch contact met u te hebben gehad begrepen wij dat u maar 5 verschillende artikelen in uw winkelwagen kon plaatsen. We hebben het na laten kijken/uit laten zoeken maar het is onze webmaster en ons niet duidelijk waarom u die melding kreeg op uw smartphone. De bestellingen die voor en na uw bestelling binnen kwamen ondervonden dit probleem namelijk niet. Mocht er in de toekomst zoiets voorkomen dan kunt u altijd het beste telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder. Veel plezier van de artikelen gewenst en dank u wel voor de melding.
Pluspunten
snelle keurige levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Had een bumba poster besteld deze kon ik snel ophalen. Helaas was de poster beschadigd en heb ik contact opgenomen voor een andere. Ik werd meteen geholpen en kreeg een nieuwe poster maar helaas was deze ook beschadigd. Ze hebben nu voor mij een nieuwe poster besteld dus nu even afwachten.
Pluspunten
Super snelle levering!!
Pluspunten
Snelle levering vriendelijke mensen super service
VerbeterpuntenMinpuntje jammer dat je geen kleerkast van Minnie mouse kan bestellen dat zou de kamer volledig af maken
Pluspunten
heel snel
Verbeterpuntende kwaliteit verbeteren de tekeningen op de kleren
Pluspunten
Vlotte levering!
Pluspunten
snelle levering mooie producten
Pluspunten
Super snel geleverd binnen 2 dagen en helemaal compleet zonder beschadiging
Pluspunten
snel rap geleverd heel mooi spul wat je zie is wat je krijgt, prachtige badjas van Minny Mouse zooooo leuk
Verbeterpuntengeen is goed zo gewoon laten
VerbeterpuntenKussen te klein
Het sierkussen heeft exact de maat zoals vermeldt op de website. Mocht u het te klein vinden dan mag u het altijd retourneren. Met vriendelijke groeten,
Pluspunten
Goede producten, mooie kwaliteit, maar vooral geweldige service!
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
Prima winkel, goed advies ook telefonisch goed geholpen.
Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk
www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88