Foto's delen van onderdeel en klaar is kees. Goede service

Je kunt altijd nieuw kopen maar repareren is beter in het kader van duurzaamheid. Top zo'n winkel. Hou er van en kan het aanbevelingen.

Snelle reactie en levering

Ik moest een magneet hebben voor de pluizenfilter van mijn warmtepompdroger maar wist niet welke, dus ik heb deze vraag uitgezet via het contactformulier. Daarop kreeg ik al snel een reactie met een link naar het juiste onderdeel. Deze heb ik besteld en de magneet kwam de volgende dag al. Droger werkt weer, heel blij mee.

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijs.

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijs.

Perfect!

Goed advies kekregen, past perfect. Super snel geleverd. Bedankt!

Duidelijke informatie om het juiste onderdeel te bepalen. Snelle levering.

Goede ervaring, eerste keer dat ik hier iets besteld hebt.

Zaterdag een onderdeel besteld, dinsdag bezorgd. Dat is heel netjes toch.

Snelle levering en de strip paste precies.

Prima!!

Artikel was snel en goed verpakt bezorgd!

Snelle goede service.

Prijs ook ok inclusief bezorgen.

Super blij met mijn bestelling

Ik ben heel goed geholpen. De juiste onderdelen ontvangen. Snelle levering. Heel professioneel geholpen.

Dinsdag besteld woensdag in huis

Koolborstels besteld voor mijn Numatic Henry stofzuiger. Goed geholpen en snel geleverd

Snelle reactie en hulp

Goede interactie met het personeel. Er was in eerste instantie iets verkeerd gegaan, maar toen ik hiernaar doorvroeg kreeg ik snel de juiste webpagina doorgestuurd. Over het algemeen een goede ervaring

Uitstekend, precies gedaan wat er op de site staat.

Mijn Samsung oplader was kapot gegaan, hierna snel op zoek gegaan naar een nieuwe oplader, maar op de voor de hand liggende sites was de duur 3 of meer dagen. Toen is online onderdelen shop mij aangeraden. Hier gevraagd naar het onderdeel en of het de volgende dag al geleverd kon worden. Dit bleek mogelijk en de link van het onderdeel is direct naar mij gestuurd. Vervolgens voor 17.00 besteld en de volgende dag om 9.00 mijn bestelling binnen gekregen. Ik kon weer blij mijn telefoon opladen en mijn wekker af laten gaan voor mijn volgende werkdag.

Teleurstellend

Besteld onderdeel bleek defect bij ontvangst. Dit gemeld bij onderdelentoko. Ik kon het retourneren maar dan voor eigen rekening. Geen excuus, geen “ we sturen u een werkend exemplaar toe” of” als inderdaad defect, dan vergoeden wij de transportkosten”. Teleurstellend en wees gewaarschuwd voor het retourbeleid mocht je onverhoopt een defect artikel ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Wij werken via de Nederlandse wet koop op afstand. Wij leveren alleen nieuwe onderdelen en heeft een onderdeel schade of defect dan wordt Er direct een nieuwe geleverd. Zonder dat daar extra kosten bij komen voor de klant, En bent u niet tevreden heeft u een retour termijn van 14 dagen. De bestelde Elco's / Condensators worden regelmatig gebruikt en verkocht en er zijn nooit geen klachten over dit artikel ook niet over deze batch. Wij hebben geen defect geconstateerd. Zoals u zelf al aangeeft vindt u de waarde niet goed genoeg voor uw toepassing Dat wil niet zeggen dat een onderdeel defect is. U hebt het onderdeel niet nodig / kunt het onderdeel niet gebruiken. Dan kunt u het artikel herroepen kosten voor het retour sturen zijn dan voor de koper zoals duidelijk vooraf aangegeven in de voorwaarde waar u mee akkoord bent gegaan. De verzendkosten op de aankoop bon worden wel gecrediteerd. Met vriendelijke groeten, Team Onderdelentoko

Snelle levering en onderdeel werkt goed

Op zondagavond een nieuwe lader besteld voor mijn triflex stofzuiger. Stond bij dat het een compatibel onderdeel was en het werkt! Dinsdag al geleverd.

het bestelde onderdeel snel mogen ontvangen.

Onderdeel voor vaatwasser besteld. De volgende dag was het onderdeel gearriveerd en kon het monteren. Binnen een half uur draaide de machine weer. Top geregeld.

Top snelle service na vraag over juiste onderdeel voor mijn witgoed

Na een vraag keurig eerst volgende werkdag antwoord via mail met de juiste link. Heel fijn

Helemaal top!

Snelle levering en netjes verpakt. Duidelijke website. Inclusief de verzending kwam ik hier bovendien het voordeligst uit.

Snel, accuraat en to the point

Zie boven

geweldig

goed materiaal en super kwaliteit

het goede product en snel geleverd!

het goede product en snel geleverd!

Gewoon goed en op tijd.

Wasmachine pomp besteld, volgende dag binnen. Prima. Ga ik meer gebruik van maken.

Snelle levering van het onderdeel en goed geholpen door klantenservice

Prima levering van het juiste onderdeel.

Snelle levering van de bestelling. Wasmachine loopt weer prima! Wel adviseer ik de website te updaten,!

Goed geregeld!

Over Onlineonderdelenshop

Onlineonderdelenhop.nl - Onderdelentoko.nl Voor onderdelen - accessoires van Witgoed, Bruingoed, Elektronica en klein huishoudelijke apparaten. Witgoed: Wasmachine onderdelen , Vaatwasser onderdelen, Wasdroger onderdelen, Koelkast onderdelen, Magnetron, Vriezer, Oven, Afzuigkap filters en onderdelen. Of klein huishoudelijk Koffiezetapparaat onderdelen, Keukenmachine onderdelen, Frituurpan onderdelen, Stofzuiger zakken filters en onderdelen. meer dan 1.2 miljoen Onderdelen. Wij leveren witgoed onderdelen van alle bekende Topmerken Indesit, Bosch Siemens onderdelen, Whirlpool, Bauknecht, Samsung, AEG, LG, Liebherr, Electrolux, Zanussi etc. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad en kunnen dezelfde werkdag naar u worden verstuurd.