levering heeft 3 dagen geduurt terwijl het product op voorraad was
Beste meneer of mevrouw A.M. Veldhuis, U heeft bestel wo 27-2-2013 22:01 ’S avonds deze besteling is 28-2 verwerkt, aangezien een besteling niet meer met de post mee kan om 22:01 ’S avonds Correct aangeboden en afgeleverd. 1/03/2013 14:41 Februari heeft maar 28 dagen Ik kom dus niet op 3 dagen, maar toch bedankt voor het invullen van de review Met vriendelijke groet, Team onlineonderdelenshop.nl
Pluspunten
Snel en prima communicatie ( mail )
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Correct, snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijk onderdelen te vinden snelle levering goede uitleg zeer goede prijs kwaliteits verhouding
Verbeterpuntenniks op aan te merken
Pluspunten
snelle reactie en ook een snelle levering
Pluspunten
Meteen in een paar stappen naar de juiste machine met type nummer klikken , en het onderdeel vinden. Prima prijs tov andere leveranciers Direct leverbaar ,snel geleverd.
Pluspunten
Overzichtelijk en uitgebreid
VerbeterpuntenMisschien wat meer onderdelen informatie
Pluspunten
Prima service aan de telefoon en snelle bezorging
VerbeterpuntenWellicht een vaste aansluiting als telefoonnr.. Staat net wat beter.
Pluspunten
Wist niet zeker of ik wel het goede onderdeel in beeld had. Vervolgens heb ik ze gebeld en hebben ze mij door wat vragen en antwoorden heen en weer het juiste product kunnen laten kopen.
Pluspunten
Snel antwoord snelle levering
VerbeterpuntenAlternativen op prijs
Beste jasper wijsman, U heeft op zondag besteld :Communicatie ? U heeft ons niet gesproken : Kennis & Vakmanschap Uw bestelling is netjes op schema bezorgd : Betrouwbaarheid maar toch bedankt voor uw review
Pluspunten
Goede internetsite Snelle levering
VerbeterpuntenGroot pakket voor de post, extra verzendkosten Er waren sites met dezelfde prijs. Kan misschien goedkoper
Pluspunten
Supersnel geleverd wat ik had besteld, gewoon uitstekend.
Pluspunten
was voor ons de eerste keer dat wij bij jullie een bestelling plaatsen. Vanaf bestellen t/m leveren alles perfect verlopen en snel
Pluspunten
super snel, netjes verpakt
Verbeterpunten?
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering
Pluspunten
Goede snelle levering. Pakketje was klein genoeg voor de brievenbus.
veer 18
4543nh Zaamslag
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
Onlineonderdelenhop.nl - Onderdelentoko.nl Voor onderdelen - accessoires van Witgoed, Bruingoed, Elektronica en klein huishoudelijke apparaten. Witgoed: Wasmachine onderdelen , Vaatwasser onderdelen, Wasdroger onderdelen, Koelkast onderdelen, Magnetron, Vriezer, Oven, Afzuigkap filters en onderdelen. Of klein huishoudelijk Koffiezetapparaat onderdelen, Keukenmachine onderdelen, Frituurpan onderdelen, Stofzuiger zakken filters en onderdelen. meer dan 1.2 miljoen Onderdelen. Wij leveren witgoed onderdelen van alle bekende Topmerken Indesit, Bosch Siemens onderdelen, Whirlpool, Bauknecht, Samsung, AEG, LG, Liebherr, Electrolux, Zanussi etc. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad en kunnen dezelfde werkdag naar u worden verstuurd.