Pluspunten
Prima zoekmogelijkheden op de zite en snel geleverd!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Bestellen op de site, Betalen op de site, op hoogte stellen van de levering, en snelheid levering een dikke 10.
VerbeterpuntenDuur.
Pluspunten
- Snelle levering - Onderdelen snel en makkelijk gevonden - Sommige onderdelen (bijna-)nergens anders (in nederland) te vinden.
Pluspunten
snel betrouwbaar en niet duur
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Artikel op maandagmorgen besteld en ik had het dinsdagmiddag al in huis . Sneller kan niet .
Verbeterpuntennee
Pluspunten
pertect bedrijf snel en goed
Pluspunten
mijn stofzuiger deed het niet meer, een mail gestuurd met het type nummer en het geen wat ik zoek. zelfde dag nog respons met link van de artikelen die ik nodig had. besteld en de volgende dag in huis. mijn stofzuiger doet het weer en mijn huis is weer schoon. bedankt!!!!!!
Verbeterpuntengeen verbeter punten of tips
Pluspunten
Snel Duidelijk Klantvriendelijk en niet duur. De onderdelen aangevraagd direct vriendelijk antwoordt gekregen besteld en de volgende dag in huis.
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs
Verbeterpuntende meeste maar niet alle onderdelen hebben een plaatje. Wel zo handig!
Pluspunten
Snelle levering. Fijn dat er nog een bevestiging wordt verstuurd. Overzichtelijk en duidelijke site.
VerbeterpuntenNet
Pluspunten
zeer snel en goed geleverd.
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke info
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk bedrijf als je vragen hebt en ik had mijn hardeschijf de volgende dag al binnen!! Van mij mag het altijd zo gaan!
Neen
Pluspunten
snelle bezorging duidelijke site goede prisverhouding
Verbeterpuntenmisschien nog meer onderdelen beschikbaar? graag iets meer info omtrent``ter vervanging van..``.
veer 18
4543nh Zaamslag
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
Onlineonderdelenhop.nl - Onderdelentoko.nl Voor onderdelen - accessoires van Witgoed, Bruingoed, Elektronica en klein huishoudelijke apparaten. Witgoed: Wasmachine onderdelen , Vaatwasser onderdelen, Wasdroger onderdelen, Koelkast onderdelen, Magnetron, Vriezer, Oven, Afzuigkap filters en onderdelen. Of klein huishoudelijk Koffiezetapparaat onderdelen, Keukenmachine onderdelen, Frituurpan onderdelen, Stofzuiger zakken filters en onderdelen. meer dan 1.2 miljoen Onderdelen. Wij leveren witgoed onderdelen van alle bekende Topmerken Indesit, Bosch Siemens onderdelen, Whirlpool, Bauknecht, Samsung, AEG, LG, Liebherr, Electrolux, Zanussi etc. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad en kunnen dezelfde werkdag naar u worden verstuurd.