Pluspunten
snel, goed en correct
Verbeterpuntenik kreeg geen doorlink naar de bank, waardoor ik vast kwam te zitten in een menu. daardoor moest ik de bestelling nog eens doen. misschien toch de betaalwijze even nakijken!
Pluspunten
Zie boven
Pluspunten
duidelijk besteladvies,meerdere keuzes mogelijk met verchillende prijzen
VerbeterpuntenHet geleverde onderdeel zat verkeerd in elkaar. (koolborstels zaten verkeerdom gemonteerd). Heb dit zelf verholpen.
Pluspunten
Snel antwoord op mijn vraag, supersnelle levering en alles past. Goed gedaan!!
Pluspunten
Duidelijke communicatie die nageleefd wordt. Erg belangrijk voor mij
x
Pluspunten
betrouwbaar systeem voor juiste onderdeelkeuze..
Verbeterpuntenzet vooral de afmetingen of maatvoering van het onderdeel erbij om alle twijfel we te nemen..
nvt
Pluspunten
nette afhandeling van bestelling t/m levering
Pluspunten
je vraagt, je krrijgt antwoord, je besteld je betaald weinig en je ontvangt. Hoppa!
Verbeterpuntenfoto bij de onderdelen
Pluspunten
Prima website, gemakkelijk onderdelen te vinden
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
goed en corect
Pluspunten
snelle bezorging goed en duidelijk contact via de email
veer 18
4543nh Zaamslag
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
Onlineonderdelenhop.nl - Onderdelentoko.nl Voor onderdelen - accessoires van Witgoed, Bruingoed, Elektronica en klein huishoudelijke apparaten. Witgoed: Wasmachine onderdelen , Vaatwasser onderdelen, Wasdroger onderdelen, Koelkast onderdelen, Magnetron, Vriezer, Oven, Afzuigkap filters en onderdelen. Of klein huishoudelijk Koffiezetapparaat onderdelen, Keukenmachine onderdelen, Frituurpan onderdelen, Stofzuiger zakken filters en onderdelen. meer dan 1.2 miljoen Onderdelen. Wij leveren witgoed onderdelen van alle bekende Topmerken Indesit, Bosch Siemens onderdelen, Whirlpool, Bauknecht, Samsung, AEG, LG, Liebherr, Electrolux, Zanussi etc. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad en kunnen dezelfde werkdag naar u worden verstuurd.