Pluspunten
als je eens om een uitzondering vraagd, doen ze daar goed aan mee.
Verbeterpuntenbreng de rembours kosten iets omlaag
Pluspunten
correcte snelle afwerking van de bestelling en snelle levering zoals altijd
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
uut Zaamslag dan ak da we van me werk mee kunne pakke. die draaid wea or. bedankt
Pluspunten
Binnen 2 dagen bestelling in huis. Super!!
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling bestselling.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snel probleem opgelost
Pluspunten
Correcte en snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Via de vraagbaak goed op de huppel gebracht. Heb aanbevelingen opgevolgd en vervolgens onderdeel besteld. Zit er nu in en werkt.
Verbeterpuntendit is al redelijk briljant!
Pluspunten
Goede service.Zeldzaamheid hoe netjes, betrouwbaar en goed ze zijn. Echt Super en een aanrader
VerbeterpuntenZo door blijven gaan.Blij dat er bedrijven zijn die je wel serieus nemen, ook al gaat het om een klein bedrag.
Pluspunten
makkelijk emailcontact en advies
Pluspunten
Snelle levertijd, ook werd doorgegeven dat het pakje onderweg was. Het pakje was erg goed verpakt, omdat er een glazen plateau in zat. De service kan niet beter.
Pluspunten
Ik kan helaas geen oordeel geven over alle punten aangezien deze niet van toepassing was, maar volgens mij zit dat wel goed. Het leveren is echt ``vandaag bestellen, morgen binnen`` Ik ben zeer tevreden over deze shop, het was voor mij de eerste keer en zeker niet de laatste. Super. Marion Hoofddorp
Pluspunten
Ik zocht rubbers,maar ja zoek maar welke... Met hulp van de online onderdelenshop ging dit perfect. Dit is dus een bedrijf wat geen ``dozenschuivers``zijn maar de klant ook echt meehelpen. En de volgende dag na bestellen in huis! m.vr gr.K.v.d.Berg Den Helder
Verbeterpuntennee,ga zo door
Pluspunten
Ik ben super positief over Onlineonderdelenshop.nl net als de rest van de revieuws / beoordelingen ik ben vakkundig en klantvriendelijk geholpen door de mevrouw achter de telefoon ze was erg meedenkend.
Pluspunten
Gewoon een vlotte en juiste onderdelen service
Pluspunten
ik werd snel en vakkundig geholpen kreeg ook meteen goed antwoordt prijs viel ook erg mee. Zeker voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
De prijs viel erg mee gelijk besteld en de volgende dag geleverd. ik ga jullie webwinkel zeker aanbevelen
Pluspunten
prima geholpen met de storing aan mijn sharp magnetron en de onderdelen super snel geleverd.
Pluspunten
dit soort service kom je nog maar zelden tegen , dit is een aanrader mensen onlineonderdelenshop.nl. bedankt voor de service en de prima afwikkeling.
Pluspunten
Woohw dit is snel een 15 jr oude koelkast met een defect vriezer deurtje.. Op voorraad, eind middag besteld volgende morgen thuis. Precies goed. Yeeaah. Doe nooit wat met reviews, dit vond ik de moeite absoluut waard.
VerbeterpuntenNee was echt perfect.
veer 18
4543nh Zaamslag
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
Onlineonderdelenhop.nl - Onderdelentoko.nl Voor onderdelen - accessoires van Witgoed, Bruingoed, Elektronica en klein huishoudelijke apparaten. Witgoed: Wasmachine onderdelen , Vaatwasser onderdelen, Wasdroger onderdelen, Koelkast onderdelen, Magnetron, Vriezer, Oven, Afzuigkap filters en onderdelen. Of klein huishoudelijk Koffiezetapparaat onderdelen, Keukenmachine onderdelen, Frituurpan onderdelen, Stofzuiger zakken filters en onderdelen. meer dan 1.2 miljoen Onderdelen. Wij leveren witgoed onderdelen van alle bekende Topmerken Indesit, Bosch Siemens onderdelen, Whirlpool, Bauknecht, Samsung, AEG, LG, Liebherr, Electrolux, Zanussi etc. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad en kunnen dezelfde werkdag naar u worden verstuurd.