Top kwaliteit vlees en waanzinnig bezorgd

Helemaal top

Volgende dag geleverd, super goed verpakt en koud gehouden, was nog steeds helemaal bevroren. Zelfs iets meer gekregen dan ik had besteld.

Top ossenhaas!

Ossenhaas besteld van 1300 gram. Perfect ingevroren opgehaald. Kleine vlies verwijderen was een makkie met video erbij. Smaak was voortreffelijk.

Goeie producten

Ik kom hier al jaren. Betaalbare, mooie stukken vlees.

Top levering en snel

Het bestellen ging makkelijk en snel. Alles is goed aangekomen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Helemaal blij met jullie bedrijf De service die werd geboden nadat ik niet het juiste had aangeschaft , heb ik als fantastisch ervaren De producten zelf zijn ook zeer goed

Super lekker stuk vlees

Vlees werd stipt op tijd afgeleverd in een koeltas. Vlees was super mals.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Had mail gezonden, maar kreeg hierop geen antwoord.

Super service en ook de kwaliteit!

24 december voor 11 uur gebeld of ze nog steeds bezorgen ivm kerst. "Uiteraard, als het vandaag niet lukt komen ze morgen ochtend" kreeg ik als antwoord. Savonds stonden ze voor de deur en alles piekfijn verpakt en gekoeld!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Eerste keer en het is top

Voor de eerste keer iets besteld, super snel bezorgd en een mooi mes rijker Voor herhaling vatbaar

Hele goede kwaliteit

Levering zoals omschreven Vlees kwaliteit was echt heel goed! Mooi bevroren en vacuüm geleverd. Malser dan mals, goede smaken.

Het vlees was geweldig

De Ierse tournedos waren super zacht prima

super

super kwaliteit vlees, super levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Tot op de puntjes verzorgd!

Zelfs met de kerstdrukte voldoende beschikbaarheid en snelle levering mogelijk. Product vers gevroren en gevacumeerd. Langzaam terug op temperatuur gebracht. Mooie vleesstructuur met lichte marmering en fijne gelijkmatige stukken.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

Fantastische ervaring, gemak en smaakvol!

Beetje sceptisch maar er toch maar eens aan toegegeven. Online vlees besteld. Een kalkoen in dit geval van 5kg. Precies volgens afspraken en beloftes. Op tijd thuis, van te voren gecommuniceerd. Enige minpuntje rondom communicate is dat mijn bestelling op een bepaald moment niet meer zichtbaar was in mijn account. Verder zeer smaakvol product! Wij gaan zeker nog bestellen via jullie!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Account beter updaten?

Heerlijk vlees, prima kwaliteit.

Het vlees is weliswaar iets duurder als bij sommige andere aanbieders, maar de kwaliteit is stukken beter. Echt goed, lekker en vers vlees.

Uistekende slager

Al meemalen vlees besteld bij dit bedrijf. Altijd prima. Tijdens de kerst gekozen voor de luxe gourmetschaal. Al het vlees kwam geportioneerd en gevacumeerd binnen en kon na ontdooien zo de schaal op. Kwaliteit was uitstekend en het aanbod zeer gevarieerd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? De klus die het moet zijn om al die gourmet producten per 8 stukjes voor te verpakken, te labelen en te vacumeren.... respect!

Super snel en fantastische kwaliteit

De levering is super snel ondanks drukke kerstperiode. Vlees komt in een goede en koelende verpakking. Vlees is van hoge kwaliteit.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

ossenhaas met wat slechte stukken

Ik vond de prijs /kwaliteit verhouding niet ok. Er zaten wat slechte stukken naast hele mooie malse stukken aan. Gebruikte hem voor beef wellington. Dit kan gebeuren uiteraard en Beef en Steak heeft het keurig opgelost!! Helemaal top!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Alweer een heerlijk stuk vlees

Voor de 2de keer een picanha besteld voor de Kerst. Het was wederom top. Bereid op de Black Bastard. Precies op tijd geleverd. Mooi verpakt met koel elementen in een koeltas, die weer in een doos zat. Levering top, vlees top. Thanks voor de service, we hebben weer genoten.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Fantastisch vlees, top service.

Voor Kerst een gevulde kalkoen besteld, keurige levering. Heerlijke kalkoen, makkelijk te bereiden. Echt top!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vooral zo doorgaan.

Volgende dag geleverd ondanks Kerstdrukte!

Prachtig roterend magnetisch messenblok gekocht. Volgende dag al geleverd ! Heel blij mee !!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mooie nette winkel en vriendelijk personeel

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Kwaliteit en goed verpakt.

Goede kwaliteit en zeer goed verpakt voor verzending.

Het is perfect verzorgd

Heerlijk en kwaliteit

Levering en kwaliteit uitstekend

De track & trace werkte perfect. De kwaliteit van het vlees ook. Mals en heerlijk sappig.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Track&Trace reef al in de morgen informatie laten geven als in de avond geleverd wordt. Scheelt onzekerheid.

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM