Mijn Tomahawk steak was top. Een goed en mooi stuk vlees, netjes geleverd in een koeltas met koelelementen. Daarbij nog een klein boekje waarin nog wat stukken vlees staan met bereiding erbij, een erg leuke toevoeging. Een zeer tevreden klant die vaker een bestelling zal plaatsen.
Goed verpakt, en dik bevleesde ribs , top!
Voor het eerst bestelling gedaan met een afgesproken datum, prima bevallen
Dank voor je mooie review. We zien je graag nog eens!
Bestellen bij Beef & Steak betekent snelle levering van vlees van goede kwaliteit. Je kunt het zo in de diepvries leggen en eruit halen wanneer het nodig is. Ik beveel iedereen Beef & Steak aan als online slager!
XXX
Ik had mijn bestelling zoals aangegeven de volgende dag in huis.
Vanaf dag 1 dat ik met beef & steak in contact kwam was het goed en voelde het ook goed en dat is het nog steeds tot nu toe altyd precies optyd geleverd en de kwaliteit is ook goed
Top, bedankt! We gaan zeker door en blijven altijd verbeteren!
Ik bestel regelmatig verschillende stukken vlees en ben erg tevreden met de geleverde stukken. Alleen de spareribs vondt ik niet altijd even goed mbt vlees vet verhouding. Pikanha’s, bavette, hamburger’s, etc. Zijn erg lekker
Bedankt voor je feedback!
Picanha besteld! Was een mooi stuk! Lekker mooi vetlaagje.. Super!
Precies volgens afspraak geleverd. Ook fijn dat je zelf de tijd van aflevering kunt bepalen, zodat ik thuisben als het pakket binnen komt.
Pakket zag er goed verzorgd uit dus 1ste indruk was top. vlees was heerlijk
nadat betalen via Klarna bleef "haken", telefonisch contact gehad en super goed en vriendelijk geholpen. Het vlees de volgende avond al in huis en er van genoten!
Fijn dat we je hebben kunnen helpen en dat het is gelukt met bestellen.
Super makkelijk, perfect vlees en geleverd wanneer beloofd! TOP
Ik heb speciaal gekozen voor een aged ribeye! Dit bleek een goede keuze, supermals en erg lekker! Levering in isolatiedoos en koelzakjes is een goede oplossing.
De aged ribeye is natuurlijk heerlijk! En ook goed om te lezen dat je onze duurzame en recyclebare verpakking zo waardeert.
Goede kwaliteit vlees en vis, website is overzichtelijk en de levering snel en zeer goed gekoeld.
Verkeed kip ontvangen alweer.
Erg snelle levering en duidelijke communicatie via mail. Wel is de website en webshop nog voor verbetering vatbaar. Het zoeken + vinden van producten werkt niet fijn. Ook de site/shop via mobiel gebruiken werkt niet fijn.
Geleverd volgens omschrijving, uitstekend!
Beef & Steak is mijn premium leverancier van BBQ vlees. Zeer mooi assortiment en uitstekende service. Altijd genieten met vlees van Beef & Steak.
Top top top geregeld
Goeie service zondag besteld en maandag al in huis goed verpakt mooie producten bedankt hiervoor Groeten ben en Angela
goede verzorging
Ik heb heerlijk pulled pork kunnen maken!
Pork belly was zeer goed, beef ribs niet bijzonder vlezig maar nog steeds okay. Verpakking erg goed gedaan.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM