Ruimer assortiment dan ik had kunnen bedenken voor goede prijzen. Levering gaat tot nu toe altijd heel soepel en je ontvang hele goede communicatie over hoe en wanneer je bezorger voor de deur staat. Kwaliteit van de spullen is ook altijd top! Je moet je eigenlijk inhouden om niet weer te bestellen voor je huidige voorraad op is. Ook de acties zoals de "challenges" zijn leuk om aan mee te doen, en behalve vlees verkopen ze ook alles wat je nog meer bij de BBQ nodig hebt.
Al meerdere keren bij Beef&Steak besteld en de kwaliteit van het vlees is altijd perfect. Het is netjes verpakt en wordt goed gekoeld geleverd. Een zeer tevreden klant!
Ik bestel voornamelijk tijdens de maand challenges. Een mooie manier om beter te leren barbecueën en super leuk om de creaties van anderen te zien.
Alles volgens afspraak en snel geleverd!
mijn bestelling is mooi op tijd afgeleverd,en het vlees zag er keurig uit. de informatie online is heel duidelijk .
Snel en zorgvuldig
Vlees werd snel geleverd en was top verpakt! Alles was nog prima diepgevroren. Zag er voor de rest prima uit, ik kom zeker terug!
Mijn ervaring is dat de produkten altijd goed zijn goed verpakt en van goede kwaliteit en zo als nu weer bij de 5e challenge snelle levering en goede produkten het is gewoon een top bedrijf en beveel het ook anderen aan top
Vlees zoals omschreven en levering op tijd
Ik kocht het grote pakket ribben van 10 kilo maar hierdoor was de kwaliteit van de ribben niet zo goed als dat ik ze niet in bulk kocht. Meer vet en veel te dik waardoor ik ze niet allemaal even gaar kreeg. Vorige bestelling was veel beter.
Hallo Jelle! Bedankt voor je reactie via Kiyoh. Wat jammer dat de spareribs niet allemaal even gaar van de BBQ kwamen. Onze bulkverpakking spareribs zijn inderdaad vrij dik bevleesd. Nu worden deze bulk verpakt in de slachterij en kunnen wij de spareribs niet allemaal individueel "keuren", in tegenstelling tot onze separaat verpakte ribs, die wel wel allemaal los van elkaar zien. Normaal gesproken zijn onze dozen spareribs altijd prima, maar wellicht de volgende keer toch weer los verpakte ribs.
Klopt helemaal, de site, de producten en de levering. Daarbij de mooie kwaliteit van de verpakking, helemaal af!
Nvt
Zelfde dag levering is top en zat goed (geïsoleerd) verpakt.
De combinatie is perfect: snelle levering, zeer goed verpakt (komt stijf bevroren aan), de kwaliteit van het vlees is prima en dankzij een paar aanbiedingen was de kostprijs aangenaam laag.
koop hier al langere tijd en moet zeggen dat de kwaliteit vh vlees erg goed is. ook de levering werkt goed, geen problemen ondervonden. ik zou eigenlijk een keer bij een ander bedrijf moeten bestellen om te vergelijken.
Vlees besteld om een vaderdagbrunch te maken. Vrijdag moest het aankomen, echter het kwam maandag aan en was ook niet meer helemaal bevroren zoals dit normaal wel altijd is. Hierdoor heb ik veel extra kosten moeten maken om alsnog ergens anders vlees vandaag te halen. Kwaliteit van het vlees is altijd perfect.
Goedenavond Bram, nogmaals onze excuses dat het pakket niet op tijd geleverd is door onze transporteur. Helaas was er een fout gemaakt waardoor er niet geleverd kon worden op de gewenste dag. Mocht je echt een planning hebben, raden we altijd aan om het minimaal 2 dagen van tevoren te laten leveren. Mocht er onverhoopt iets fout gaan tijdens de levering, hebben we nog een dag om het alsnog tijdig op te lossen. Fijn om te lezen dat het wel weer in de smaak gevallen is.
Ja wat valt er te klagen? Niets, snelle levering duidelijk en breed aanbod op de website, goed verpakt. Allemaal top! Alleen de bezorger mag zijn muziek wel effe zachter zetten als hij in de avond komt bezorgen.
Inmiddels redelijk wat ervaring met online bestellen en laten bezorgen. Inclusief ook voedsel/etenswaren. Maar deze bestelling en bezorging verraste me werkelijk. Ontzettend snel. Iets voor 11AM besteld en 's avonds bezorgd, inclusief een steeds nauwkeurigerer tijdstip. Verpakking was subliem, voor vlees is dit toch een dingetje wat erg belangrijk is, hier had ik absoluut niets op aan te merken perfecte verpakking om het vlees gekoeld en diepgevroren te houden. And finally: met zorg ook voor het milieu. Milieuvriendelijke verpakkingen en de koelelementen en tas zijn prima herbruikbaar.
Ik heb het (heerlijke) vlees donderdag besteld en vrijdag avond lag het in de koelkast! Ook de bezorg dienst was heel verzorgd. Kort tijdsbestek van levering en een sms van te voren. Heel netjes! Ik heb de volgende bbq al staan en bestel het vlees weer via jullie.
Bestellen was simpel, en snel geleverd. Uitstekend verpakt, met ideale materialen om te herbruiken. Jammer van het slechte afleveren aan de deur. Doos neer gezet, aangebeld en direct in loopas naar de auto. Toen im eenmaal buiten stond, kon ik ze nog net zien wegrijden. Voor het afleveren krijg je nog een vraag met alternatief voor eventuele buren, mocht je zelf het kunnen aannemen op dat moment. Maar daar wordt niet eens aan gedacht blijkbaar...
Snelle levering goed verpakt met oog op koel product nog goed bevroren. En het vlees was ook nog uit de kunst .
Mooi vlees diverse kwaliteit voor grote en kleine beurs. Goed ingepakt met ice packs. Bezorg service is top geregeld.
Snelle levering keurig verpakt product en het belangrijkste het vlees is super lekker.
Initieel zou mijn bezorging niet dezelfde dag aankomen. Een telefoontje voor 1000 was voldoende om het probleem op te lossen. Top service.
Verschillende soorten worsten besteld. Kwaliteit van alle producten hoog, zeer lekker! Levering is perfect te volgen, en producten komen gekoeld en verzorgd verpakt binnen. Dit is zeker de 1ste maar zeker niet de laatste bestelling!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM