Goede ervaring
's-Morgens bestellen, 's-avonds geleverd krijgen. Fantastisch!
Voor het eerst besteld terwijl we op ons vakantiepark zaten. Top service van de vervoerder welke ons op de hoogte heeft gehouden wanneer hij zou arriveren zodat we het vlees en de kolen in ontvangst konden nemen bij de ingang van ons vakantiepark. We konden direct beginnen met bbqen! Echt top sevice en heerlijk vlees. Super goed verpakt in een koeltas met elementenzodat alles goed gekoerld aan kwam.
Correcte levering, goed verpakt en goede kwaliteit!
Door niet te kunnen leveren door andermans fout netjes gebeld en keurig geld terug gestuurd De volgende keer beter
Heerlijk vlees. Snelle levering. Net niet meer helemaal bevroren maar dat ging nog net. (Het was ook erg warm die dag, maar toch) De Wagyu burgers zijn trouwens top! Lekkerder vind je de burgers niet.
De levering was super snel De kwaliteit was ook goed echt top
Bestellen regelmatig wat vlees bij jullie, levering is snel en ideale tijd tussen 17.00 en 22.00
Snel en goed en lekker
Fijne website met mooie producten die goed geleverd worden.
Prachtig vlees, supersnel en gekoeld bezorgd
Doen wat ze beloven en heerlijk vlees. Bestel al jaren bij Beef&Steek
Lekker vlees, makkelijk te bestellen en snel in huis.
Goede service en snel bezorgd. Kreeg zelf nog een mail om het voor de bezorger efficiënter te laten bezorgen. Dit dan ook ingevoerd, kwam goed uit omdat ik in de avond met spoed weg moest. Echter bij terugkomst lag het pakket pal voor de deur? Zodat iedereen het pakket zo kon meenemen.
Heerlijk stuk hamburger
Prima product, geweldig verpakt. Het komt hard bevroren aan op een tropische dag
Service, uitvoering en kwaliteit van grote klasse!
Perfect. Goeie website.
Goede producten en correcte levering
Ik had een picanha besteld en kwam prachtig verpakt er gekoeld binnen.
Prima producten die zeer zorgvuldig gekoeld en verpakt geleverd werden.
Ondanks de gebruikelijke verpakking (een koeltas met 9 gelpacks in een omdoos met isolatiematten) was de bestelling bij aflevering deels ontdooid. Mogelijk komt dit door de oplopende temperaturen van de afgelopen dagen. Hier is via de mail reeds melding van gedaan. Hoewel de koeltas bij aflevering goed gesloten was zou deze tas tijdens het transport mogelijk toch niet goed afgesloten zijn geweest. Hoewel wij positieve ervaringen hebben met de kwaliteit van de door Beef & Steak geleverde producten zullen wij afzien van deze bestellingen in de warme maanden als dit vaker voorkomt.
Altijd top kwaliteit 1x een ossenhaas vol pezen gehad maar dat kan gebeuren kregen een compensatie wat erg attent was
Een aanrader. Kwaliteit uitstekend.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM