.....
Lekker vlees en een snelle levering
Super veel keuze, de smaak was top de verpakking stevig en ook nog eens verzorgd in een mooie koeltas. De avondlevering is ook heel fijn!!
Goed en snel geregeld
Goed en snel geleverd. Heb vrienden ook jullie site aanbevolen.
Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden en het vlees is fantastisch.
Via kennissen gehoord over dit bedrijf, altijd positieve verhalen. Nu zelf voor de eerste keer besteld, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Ideaal thuis bezorgd in een doos, vlees diepgevroren met koel elementen in een koeltas. Zeker aan te bevelen.
Goed vlees, goede service , top levering
Ben nog niet zo lang online klant, maar ben zeer tevreden over de snelle levering van B&S. Het is nog wel wennen dat er niet altijd het aanbod is zoals de vorige keren toen ik wat bestelde, de leuke bijkomstigheid daarbij is dat ik dan weer iets nieuws probeer te bereiden. Op die manier heb ik nu al favoriete spareribs op mijn lijstje staan.
Ik vond de bestelling super netjes geleverd met goede koeling in de doos met isolatie , en de spareribs super met veel vlees aan de ribben. We hebben heerlijk er van gegeten.. J Nijzingh
Super goed, kwaliteit en levering maar toch even schrikken met zoveel verpakking :)
Erg goed vlees. Alle vijf spareribs waren gelijkwaardig. Er was sprake van een snelle / goede levering. Absoluut aanrader en zal mijn hofleverancier worden. Aangezien is aan het oefenen ben als beginnende low and slow bbq-er zal ik regelmatig een beroep doen op hun vlees.
Bezorger heeft niet de moeite genomen om het pakket aan de deur af te leveren. Pakket is op de parkeerplaats voor het huis geplaatst, ca. 25 meter bij de voordeur vandaan en is, zonder melding te maken, weg gereden. Pakket toevallig ontdekt omdat ik een busje weg zag rijden. Onvoorstelbaar dat dit gebeurt is.
Bestellen bij Beef en Steak is gemakkelijk overzichtelijk, kwaliteit is prima en de bezorging wordt goed begeleid.
Niet erg makkelijk om iets te zoeken / vinden. Zalm was niet meer stijf bevroren. Verder prima te doen. Vriendelijke chauffeur. Koeltas wasgescheurd.
Makkelikk bestellen, snelle levering en duidelijke leverings afspraak waar men zich ook aan houdt.
Levering Top! Het vlees is van TOP kwaliteit! De aandacht dat ze geven aan je levering is van ander niveau net als het vlees heel tevreden
Aanbod is groot en meer dan alleen vlees/vis Zelf kiezen wanneer het geleverd wordt en zelfs avond levering beschikbaar. Alles wordt netjes in een gekoelde verpakking met recyclebare koel elementen bezorgd.
Kwaliteit van het vlees is altijd goed, we blijven voor alle gelegenheden bestellen bij Beef & Steak!
Over het algemeen altijd heel erg goed, goede kwaliteit, goede service. Wanneer ik dan toch een minpuntje op moet noemen is het feit dat wanneer ik bijvoorbeeld spare ribs pak, ik nergens kan zijn om hoeveel racks het gaat. Ik zie alleen de hoeveelheid in grammen. Het aantal racks is het bepalende voor hoeveel er op de BBQ gaat.
De levering was precies het aangegeven tijdvak bezorgd. Het product zorgvuldig bevroren ingepakt met koeltas, ijselementen en luchtisolatie. Kortom, perfect!
Het bestellen was heel gemakkelijk. Levering dag erna. De bestelling/levering was goed te volgen.
snelle levering en goede kwaliteit.
Doordat de bestelling niet in gekoelde transport gebeurt was de helft al ontdooid Zou tussen 5 en 7 aankomen maar dat was 9 uur geworden door de drukte En omdat het buiten in de zon en in een ongemoeide bus is kan daar de 40 gr snel gehaald worden . Ook is het transport uitbesteed aan een ander ipv de gene die in de mail staat
Assortiment is goed evenals de kwaliteit. De pakketten zijn altijd goed verpakt en worden op tijd bezorgd. Al een aantal bestellingen geplaatst, en er volgen er zeker nog veel.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM