Meerdere keren hier besteld en altijd heerlijk vlees , ook de levering altijd goed en prima verpakt.
We hebben er zeker van genoten en er zal zeker een vervolg komen
Bought the Wagyu package. Really pleased with the quality.
Mooi stuk vlees, goed verpakt en snel geleverd. In samenwerking met de noskos kruiden een heelijk stuk vlees.
De Bavette op hoog vuur beide zijden dicht geschroeid, thermometer erin tot de kern 60 gr. Is daarna nog +|_ 7 - 8 in de folie en toen smullen
Goed vlees, prima service
Top geregeld
Geen negatieve ervaring :)
Goed op de hoogte gehouden van de levering mooi in een koelheid tas met koel elementen
net als de laatste 3 keer gewoon goede kwaltiet komt in een geïsoleerde doos waardoor het helemaal bevroren binnen komt. Alles is verpakt in plastic dus wanneer je het ontdooit kan het in de koelkast voor de volgende dag (advies is wel bordje er onder i.v.m. condens)
De bezorgservice kan je laten kiezen hoe er aangebeld (geklopt) wordt. Er handig vanwege mijn kleine kinderen. Vlees is zoals altijd geweldig!
Het vlees moet ik nog testen maar in ieder geval was de levering top geregeld!
Zowel de bestelling, de levering ervan als de kwaliteit was perfect. Ik ben onder de indruk van hoe keurig netjes (doos, koeltas, koelelementen) alles werd afgeleverd en helemaal conform planning. Belangrijkste, het vlees was ook perfect.
Wel klein detail dat het vlies nog op de picanha zat en normaal gesproken is dat al weg. Niet heel erg om zelf een te halen, maar gewoon niet gewend.
Kwaliteit vlees, informatie, communicatie en verpakking.
Er werd tijdens het bestelproces overal goed aangegeven wat de leverdatum en het tijdstip ging zijn. Hierdoor kon ik makkelijk inspelen om thuis te zijn voor de levering. De producten zelf waren verrukkelijk en van zeer hoge kwaliteit. Deze gehele ervaring wijst er op dat ik een nieuwe leverancier voor vlees heb gevonden.
Groot assortiment en levering goed verpakt.
Klasse!!
Prima producten, prima service en prima bezorging.
Op aanraden van een vriend vlees besteld om een keer te proberen. Ik ga dat zeker vaker doen! Het vlees is van super goede kwaliteit voor een goede prijs! De levering was super snel en keurig verzorgd. De producten komen super goed verpakt binnen en de levering is goed te volgen. Ik ga hier zeker vaker bestellen, want ik ben super tevreden!
Zag er keurig verzorgd uit, goed verpakt. Fantastisch vlees, superlekker en betaalbaar. Een aanrader!
Mijn ervaring is dat alles professioneel uitgevoerd wordt.
Snelle levering Goed verpakt Houdbaarheids datum en temparatuur van de geleverede produkten in orde volgens de norm
Prima kwaliteit goed levering
In alles gewoon top. Van bestellen tot leveren.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM