Nvt
Netjes verpakt en binnen 24h geleverd. Mooie stukken vlees!
Lekker vlees en goede service
Top kwaliteit
Na een perfecte levering, een heerlijke Dry aged Tomahawk mogen ervaren!!
Prijs kwaliteit is prima. Er is veel keus en er zijn lekkere recepten te vinden. Bezorgservice is ook perfect.
alles was heel goed en lekker
Grote assortiment, goede vlees en altijd op tijd geleverd
De service is goed. Maar ik mis een essentieel item op jullie site. Hoe kan je een item retour aanmelden. Voor een retour bon voor het verzenden. Graag hier aandacht aan besteden. Verder alles prima. Gr. Hans
Ik heb een hele parelgoen kip, kipfilets en kippenvleugels gekocht. Zeer tevreden over de smaak van de kip. Ook vond ik de prijs meevallen. Normaal koop ik de biologische kipfilets uit de supermarkt, maar dat is zeker duurder!
Fijne site goede en snelle levering. Bestel vaker
Een behoorlijk mooi en groot pakket besteld en binnen twee dagen kwam het aan in een stevige doos met daarin biologisch afbreekbare koelelementen. Alles zag er geweldig uit! Zeker een aanrader.
Prettig
Vlees op zondag besteld en dinsdag in huis, netjes verpakt, kwalitatief goed vlees en duidelijkheid wanneer ik het kon verwachten door de koerier. Verpakking in thermotas en tempex kwam bevroren binnen top!
Supper goede spullen snelle levering top
Keurig verpakt en snelle levering helemaal top en komt zeker een vervolg !
Keurig afgehandeld, netjes ingepakt en afgeleverd!
Zelfde dag in huis ideaal. Super
Goed assortiment, prima kwaliteit en snelle levering. Kortom....prima!
spareribs waren super mals en ik had ze heerlijk gemaakt met marinade .steak ,s waren groot heerlijk mals hier krijg je waar voor je geld bezorgging is gewoon keurig en goed gekoeld en goed verpakt ik kom zeker terug
goed vlees, zoals beloofd op de website. en meer dan top bezorgd!
Snelle en correcte levering. Mijn bestelde gewicht Wagyu (550g) was niet leverbaar, maar kreeg ter vervanging 2x 450g! Erg netjes.
Kosten nog moeite gespaard!! Tot snel
Al meerdere malen besteld bij beef en steak. Het vlees is heerlijk.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM