Nu een aantal keer vlees besteld. Snel geleverd, goed koel verpakt en kwalitatief uitstekend vlees ! Top.
Keurig verpakt, perfect gekoeld geleverd.
Zowel de bezorging en de aflevering .. top. Mooi tasje met koelelementen rondom het heerlijke vlees.
Snelle service en goede kwaliteit
Zoals het hoort te zijn, alle producten zijn goed ingevroren (staat ook duidelijk op de verpakking vermeld) en op de juiste dag en tijdstip afgeleverd. Kwaliteit van het vlees is ook dik in orde. Ik heb nog nooit iets aan te merken gehad op de leveringen van Beef&Steak altijd goed.
In de ochtend besteld en de zelfde dag al in huis toppie.
Mooie whole packer, goed veel vet er om heen om zelf weg te trimmen naar gewenste dikte.
Bestelling s’avonds gedaan, volgende avond netjes verpakt geleverd. Het was heerlijk!
Keurig verpakt en geleverd door hele vriendelijke chauffeur. Vlees is zoals het moet zijn en dat voor een redelijke prijs.
Zeer tevreden, een aanrader!
Alles wordt altijd op tijd geleverd en het vlees is altijd van zeer hoge kwaliteit!
Snelle en adequate levering van top kwaliteit
Afgelopen woensdag besteld en donderdag eind v d middag begin avond binnen. Aanrader! En het blijft niet bij deze éne keer
Super producten en meestal perfect afgeleverd.
Goed vlees waar je vrolijk van wordt bij uitpakken. Smaak van het vlees is goed en de leveringen komen ook echt volgens afspraak.
Het bestellen zelf werkt zoals je mag verwachten. Echter was mijn bestelling 's avonds al binnen! En als het binnenkomt!!! Alles perfect verpakt in een koeltas met specifieke koel elementen. Top dus. Het vlees (want daar gaat het uiteindelijk om) is ook super. Top kwaliteit. Heb ook direct wat kruiden meebesteld. Ik kan er weer een paar weken tegenaan. Maar ik heb mijn huis leverancier gevonden. Heel blij mee
Levering volgens afspraak. Heerlijke spareribs!
De bezorging was weer super, vlees ligt nu lekker te garen op de bbq
Ik ben al geruime tijd klant van B&S. Vlees wordt altijd keurig volgens afspraak geleverd en netjes verpakt. Ik vind alleen dat ik voor kleine bestellingen relatief hoge verzendkosten moet betalen, maar het is niet anders... Ik blijf een tevreden klant en ik zal blijven bestellen bij B&S. Goed en vertrouwd.
Makkelijk bestellen, goede levering.
Makkelijk bestelproces, nog even prettig telefonisch contact gehad omdat ik nog wat wilde toevoegen aan mijn bestelling, bezorging helemaal top (goed ingepakt en heel voorspelbaar door de service van de koetier) en natuurlijk niet onbelangrijk: duoer mooi vlees! Aanrader!
Prachtige stukken vlees en snelle levering.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM