Duidelijk volgens afspraak geleverd. We waren erg benieuwd of het stuk Cote de Boeuf ons kon overtreffen maar dat heeft het zeker gedaan!
Duidelijke webshop, vlees goed geleverd naar besteld gewicht. Ook de verzending is zeer goed. Erg tevreden.
Première commande , beaucoup de choix et bonne qualité des produits, top service !!
Alles okiedokie en beter
Koop altijd met veel plezier via de website, erg blij met de recepturen die bij de producten worst aangeboden. Snelle bezorging in geschikte verpakking, nog nooit klachten gehad over de kwaliteit van het geleverde. De prijs is iver het algemeen goed te noemen.
Na aanbevelingen van collega's vlees besteld en dat was absoluut een aanrader!
Prima verpakt, heerlijke vlees en vis. Erg tevreden en zal zeker weer bestellen in de toekomst. Ook een goede en duidelijke website. Bedankt !
ook op texel geleverd sommigen internet winkels doen of texel het einde van de wereld is ben erg tevreden
Geen problemen mooie producten top
Ook als tip naar andere liefhebbers: De Rib-eye van het Dubbeldoel rund is zo mooi en smakelijk. Oogt als Wagyu. Smaak komt heel dicht in de buurt. Aanrader! Jammer dat ik extra moet betalen voor het bezorgen van houtskool. Als je je vlees al besteld, wil je niet nog op pad voor houtskool. Verder alleen maar positief!
Zover ik weet moet een picanha een vetkap hebben. Zo staat het ook als plaatje op de website. Helaas was de vetkap niet aanwezig. De levering was voor de rest prima in orde Voor de BBQ vond ik het een gemiste kans
Website is helder en het bestellen gaat goed. Bezorging op de afgesproken tijdstip. Vlees was heel goed verpakt.
Goed verpakt, bezorging tussen tijd frame van levering
Top vlees met veel keuze. Had ruim een jaar niet besteld vanwege de bezorging via postnl. Nu is die veranderd en een fijne ervaring.
Ik haal hier mijn vlees voor diverse recepten en uitprobeersels op de bbq. Het zijn goede producten voor eerlijke prijzen.
correct, snel, goede kwaliteit, goede communicatie
Het is mooi vlees wat ze verkopen Het was netjes ingevroren en kwam dus ook netjes bevroren aan. Een minpuntje De kruiden hadden ze in de zelfde doos als het vlees gedaan (geen extra verpakking omheen) Waardoor de kruiden wat vochtig is geworden
Mooie kwaliteit, prijzen soms wat over de top.
S’middags besteld, s’avonds in huis. Top kwaliteit, en goed geprijsd.
Mijn eerste ervaring met Beef&Steak veel via diverse social media gelezen. Zelf bestellen gaat helemaal makkelijk. Had vraagtekens hoe de bestelling zou worden geleverd. Maar bovenverachting. Goed diepgevroren en ingepakt.
Goed geholpen erg duidelijk
Altijd weer top vlees en mooi just-in-time geleverd voor het weekend. Het assortiment wisselt regelmatig en het is leuk om eens wat anders te proberen, helaas komt het ook voor dat op het moment van bestellen iets niet meer op voorraad is, dat is wel wat jammer. Maar gelukkig is het dus vers vlees wat niet maanden op een koper licht te wachten. Aanraders: Iberico Rib Fingers, Baby Back Ribs, Wagyu Burgers, Gildenhoen Dij Fillet, Iberico Pork Rack.
prima producten in goede verpakking en volgens afspraak geleverd
Top kwaliteit vlees, binnen 24 uur geleverd en nog perfect op temperatuur!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM