top rubs en levering
Vroeger woonde ik in alpen aan den rijn, toen haalde ik mijn vlees. Nu in groningen online. Kwaliteit hetzelfde. Helemaal goed. Bestellen, leveren en bbqen... Meer is er niet nodig
Mooie stukken vlees voor een redelijke prijs, boven de 70 euro gratis bezorging in een perfecte verpakking, top!
De levering is in bevroren toestand waardoor de houdbaarheid verlengd wordt.
Was mijn derde bestelling en wederom is het top,het vlees is van buitengewone kwaliteit TOP.
Goede stukken vlees, snelle en praktische levering, goed gekoeld/bevroren overgekomen.
Overzichtelijke site, top kwaliteit vlees, goede service, netjes verpakt
Grote lading burgers besteld voor op de grill. Goede bezorging op de afgesproken tijd. Vele complimenten ontvangen van mijn gasten over de lekkere burgers. Al met al uitstekende ervaring!
Mijn bestelling was met grote zorg verpakt, het vlees had een zeer goede kwaliteit en de levering is prima afgehandeld. Aanrader!
Product was met grote zorg ingepakt en snel bezorgd. Het vlees was heel lekker. Absolute aanrader!
Het vlees is goed en de verpakking en bezorging zijn zeer goed geregeld.
Super vlees en bezorging super snel
goed vlees wat keurig koud geleverd wordt (ingevroren dus). Al meermaals tot grote tevredenheid bij Beef & Steak besteld.
Geleverd zoals besteld. Perfect
Bestelling snel klaar en van zeer goede kwaliteit!
Lekker snel geleverd pulled pork met de Noskos rub is in de maak ben benieuwd naar het resultaat
Het vlees is goed. keurig koel bewaard en geleverd maar de levering is voor ons (veel) te laat. Normaal gesproken doen wij de voordeur na 19:00 uur niet meer open.
Zoals altijd goed vlees en keurig geleverd. Tot nu toe ben ik geen één keer teleurgesteld over de kwaliteit van de geleverde producten, bestel nu toch al een aantal jaren mijn vlees bij b&s. Tevens is de bezorging ook goed en is het vlees goed koel verpakt. Prijzen zijn niet altijd goedkoop, maar gezien de wijze van verpakken en altijd goede kwaliteit vh vlees, wordt dit rechtvaardigt. Kortom, een aanrader.
Ik bestel hier al jaren. altijd goed!
Vlees in de ochtend besteld en 1uur klaar om op te halen echt top kwaliteit vlees echt een aanrader prijs verhouding is ook top
‘s Morgens om 10:30 besteld, s avonds om 9:00 uur al in huis. Dat is snel.
Vandaag besteld en morgen al in huis lekker snel dus.
De website werkt niet optimaal bij mij (Windows / Chrome), vaak doet een link het niet en het inloggen werkt niet altijd goed waardoor het winkelmandje ineens weer leeg is.....kost me zo veel moeite om te bestellen. De eerste bestelling werd binnen 1 dag bezorgd, maar wel in een flink beschadigde doos. Bezorger zei dat het niet door hem kwam. Melding bij B&S leverde antwoord dat zij bezorger zouden aanspreken... maar hoe kwam die beschadiging nu? Vlees was wel diepgevroren en nog goed verpakt in koeltas. Vanavond proberen....
Goeie service, uitstekende kwaliteit!
Als ik kwaliteit wil serveren is dit echt het adres. De levering is geweldig, en het vlees ook echt top. Alles netjes diepgevroren en echt topkwaliteit.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM