De betaling verliep niet helemaal goed waardoor de bestelling niet was door gekomen. Maar na een telefoontje alles als nog helemaal goed gekomen. Mooi stuk cote de boeuff goed verpakt. helemaal top.
Ik bestelde 2 rib-eyes en 1 stuk buikspek. Wat ik jammer vind is dat die laatste alleen per 1350 gr besteld kan worden. En dan als ik die hoeveelheid dan moet bestelken, waarom niet op te delen in diverse stukken? Nu is het één massief bevroren stuk.
Voor derde keer besteld bij Beef&Steak en echt supertevreden. Boston Butt ziet er mooi uit en nog kunnen regelen dat het vandaag geleverd werd!
Goeie verpakking en goeie bezorging zelfs in deze moeilijke tijden
Ik bestel hier regelmatig verschillende soorten vlees omdat de smaak zo goed is. Het kippenvlees vind ik niet beter dan van de supermarkt, maar al het andere vlees is dat zeker wel. Het is uiteraard duurder maar ik heb het er graag voor over.
Voor een bbq tot een luxe diner, hier kan je vinden wat je nodig hebt.
Dit was mijn eerste ervaring met vlees laten bezorgen maar is helemaal top en voor herhaling vatbaar.
Na een product met verkeerde omschrijving een nieuw product gekregen. Deze mensen hebben passie voor het vak en staan voor wat ze zeggen, dit was duidelijk in de mailwisseling te merken. Heel veel respect en succes!
Zeer goede service en vriendelijk. Kwaliteit producten tot nu toe goed (Ribeye en entrecote). Ga zeker nog meer bestellen
Goed verpakt, snel bezorgd.
wederom weer een prima levering van spareribs, buikspek en flanksteak.
geen enkele klacht, prima voor elkaar
Het vlees is prima verpakt en de levering vond op het aangekondigde moment plaats. Prima service dus.
Snelle levering, kwaliteitsproducten, je hebt duidelijk de keuze om voor duurzame producten te kiezen. Verpakking erg goed, 2 dagen later waren de koelelementen nog wat koud.
Duidelijke website, mooi assortiment en een snelle levering. Wat wil je nog meer!
Goed en lekker
Gewoon top!
Prima vlees & prima service!
De juiste producten in een goede kwaliteit schitterend verpakt en volgens afspraak bezorgd
Mooie producten, snel geleverd. Alles wat je verwacht wanneer je online een bestelling plaatst bij een bedrijf in de levensmiddelen. Daarnaast was de bezorger ook erg vriendelijk, juiste keuze voor jullie bezorgpartner.
De service van Beef & Steak is uitmuntend te noemen. Zelfs als je op het laatste moment nog dingen wilt wijzigen wordt er alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen. De selectie van vlees die ze aanbieden is zeer groot en altijd van goede kwaliteit. Ook het feit dat de bestelling ingevroren wordt geleverd is natuurlijk top, zo behouden de producten hun goede kwaliteit.
's ochtends besteld, dezelfde avond in huis!! Goed diepgevroren tijdens aankomst. Vlees vaan zeer goede kwaliteit. Oerhammetje ook erg lekker, goed gekruid en gegaard.
Tijdens de ‘intelligent lock down’ maar eens een voorraad BBQ vlees besteld. Het assortiment is geweldig en de kwaliteit van het vlees ook. Niet alleen vlees maar ook houtskool besteld. Alles werd netjes op tijd geleverd wat in deze tijden toch wel een prestatie genoemd mag worden. Tevens goed verpakt en zo duurzaam mogelijk.
Veel keus, goede producten snelle service. Had een vraag over leveringstijd via de chatfunctie die direct werd beantwoord.
Erg lekker vlees, gewoon top kwaliteit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en nette levering. Zelfs in deze moeilijke tijden tijdens Corona
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM