Wederom gekozen voor inside skirt. Nu van de Dubbeldoelkoe. Persoonlijk vind ik de Australische versie beter. Maar dit is een prima stuk. Als je weet hoe je het moet snijden is dit een prima ‘vervanger’ in de tagliata di manzo. Italianen zouden me wel voor gek verklaren maar dit stuk vlees (inside skirt) vind ik zoveel meer extra smaak geven dan de traditionele biefstuk/ribeye/entrecote. Top qua bezorging en kwaliteit is prima.
Nadeel van mijn laatste bestelling 10kg spare ribs 1,750 kg buik spek 8 oerhammetjes Mooi stuk brisket en nog rub en bbq saus kwam te vroeger dan de aangegeven tijd dus was ik niet thuis om het te ontvangen dat moest mijn zoon dus doen van 11 jaar maar ja die doet het niet in de vriezer (kan ik hem ook niet kwalijk nemen ) gelukkig was het goed koud in de gang die dag maar klopt niet
Mooi stukje vlees ontvangen. Goede kwaliteit en prima verpakt. Een aanrader! Kanttekening: ik had gekozen dat het ‘s avonds bezorg zou worden en dat werd uiteindelijk einde van de middag. Gelukkig kon ik eerder naar huis.
Veel keuze mogelijkheid aan mooi vlees. Heel leuk dat overal recepten bij te vinden zijn. Zo kom je nog eens op andere ideeën. Rosbief was super en de varkenswangen meer dan super. Geweldig stoofpotvlees. Een klein dingetje: als je het vlees in de koelkast laat ontdooien, blijkt het plastic niet vacuüm. Mijn lekbakje bleek te ondiep (eigen fout) en het was een beetje vies in de koelkast geworden. Dat is jammer.
Top geholpen en wil graag een of meerdere workshops gaan volgen.
Very good product and services. We will for sure place new irders.
Duidelijke website vooral de verschillende recepten bij elk soort vlees ! En de link naar de bij behoorden producten.
Bestelling op tijd binnen, nog goed bevroren, klasse.
Het vlees kwam in diepgevroren toestand binnen in een heel mooi tasje en met een leuk boekje met recepten. Afgelopen zaterdag het eerste stuk vlees geprobeerd en ik ben sprakeloos. Echt super lekker is mijn brisket ear geworden! Ik ga zeker vaker bestellen!
De goederen zijn goed en duidelijk te overzien op de site, de levering ook prima verzorgd, echt een aanrader
Goede kwaliteit-prijsverhouding. Zorgvuldig verpakt.
Wij hebben Bavette besteld om daar een recept mee te maken. Via de recepten site BBQ-helden bij jullie gekomen De bestelling plaatsen en afleveren ging goed. Wij afgelopen weekend er mee aan de slag.... Helaas was het niet 1 mooi stuk. Het waren in 1 verpakking 3 stukjes en in de andere zaten 2 stukken.
Snelle bezorging
Eerste bestelling. Ging top. Kwaliteit van producten was goed. Communicatie rondom vragen supersnel.
Zowel de entrecote's als de tomahawk waren van uitstekende kwaliteit. Snel geleverd en bestel zeker nog een keer.
Alles zoals gewenst.
Top vlees
Echt top kwaliteit vlees Super makkelijk te bestellen Snel geleverd Echt en aanrader
Prijs kan ietsje minder vind ik, vind bvb voor 500 gram curryworst nogal. 1 voorbeeld. Verder wel tevreden
Telkens weer is alles van zeer goede kwaliteit. Ook de bezorging verdiend een pluim. Keurig verpakt in een koeltas met meestal lekkere recepten erbij. Ik ben dik tevreden.
Van
Lekker maar dag te laat ontvangen waardoor reeds ontdooit. Heb zo mn diner voor de week erop moeten afgelasten en de dag erna reeds aan het bbq moeten gaan.
Top kwaliteit vlees en snelle levering!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM