Ruime keuze van mooi en bijzonder vlees eenvoudig online te bestellen met goede uitleg en zelfs recepten. Levering gaat ook top - precies volgens opgegeven tijd in een mooie koeltas
I am a regular customer of Beef&Steak and that means Beef&Steak is great!
Super producten en snelle levering.
Top kwaliteit vlees en snel en juist verpakt geleverd.
Top Qualität und schnelle Lieferung
Ruim assortiment een prettige site en prima bezorging.
Snelle en goede levering. En telefonisch heel klantvriendelijk!
Zeer tevreden....
Goed, beter, beste kip ooit! 😜
goed vles
Overzichtelijke website eerlijk advies goede nette levering
Fantastische levering en kwaliteit
Mijn eerste ervaring hiermee is direct een hele goede. Producten werden netjes zoals aangegeven bij de bestelling op dat moment geleverd. Het zag er fantastisch uit, helemaal met mooie vriestas erbij. Het vlees fantastish! Zeker voor herhaling vatbaar. Wat wel een flinke minpunt is - is dat bleek dat de geleverde entrecout in een lekke verpakking zat. Dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling.
De prijs is laag maar het vlees was lekker
Makkelijk te bestellen.
Uitstekende kwaliteit en service.
Jammer dat je niet veel kleinere stukken kan bestellen. Moet nu gelijk het hele stuk ontdooien en opmaken.
Vlotte communicatie. Levering volgens afspraak en duidelijk traceerbaar. Mooie kwaliteit producten, alsook nog goed bevroren tijdens levering. Ga in de toekomst vaker bestellen.
Alles netjes diepgevroren geleverd in een mooie koelers.
Bestelling ontvangen op de afgesproken tijd. En ontvangen in een mooie herbruikbare koeltas
Voor het eerst een bestelling gedaan. Eenmaal de bestelling in huis kregen we mooi vlees. diepgevroren geleverd in een thermotas. dik tevreden een aanrader.
We hadden black angus bavette. Prachtig stuk vlees. Super tevreden over de levering.
Gebakken en opgegeten
De bestelling is snel verwerkt. Makkelijk dat je zelf kunt aangeven wanneer 't bezorgd wordt. Het vlees is goed verpakt. De Spare ribs waren super, op naar de Boston Butt 😋
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM