Het bestellen ging super makkelijk!! De spareribs kwamen op de juiste tijd binnen en er zat super veel lekker vlees aan!
Heerlijk mals stuk Ossehaas, Beef Wellington was heeerlijk !
Ik had een verkeerde datum doorgegeven en werd door Beef en Steak zelf gebeld om deze te corrigeren! Dat noem ik service!
Ik had meerdere soorten vlees besteld. Later telefoon gekregen dat iets niet op voorraad was en of ze het mochten vervangen (voor iets wat later goedkoper bleek te zijn zonder terug gaaf van geld). Prima. Kan gebeuren. Echter de levering was totaal onder de maat. De iberico worsten en hamburgers waren ontdooit. Tevens was de iberico presa al aan het ontdooien. Dit gemeld, kreeg een reactie terug waar je niks mee kunt. Ja je kunt het om komen ruilen... Hallo, waarom denk je dat ik het laat leveren. Iets met werk en niet in de buurt wonen. Erg jammer. Dit was de 2e keer dat ik iets besteld heb. Eerste ervaring was super. Echter ga ik volgende keer elders bestellen. Jammer.
Smaak geweldig, maar meer vet en vlies moeten weghalen tov de laatste keer
Wat ik heb gegeten was lekker
Erg jammer want deze keer waren ruim de helft van 12 dry aged tournedos slecht verpakt. Dat heeft invloed op de smaak plus je hele koelkast zit vol met bloed. 1 op de 12 snap ik maar de helft is gewoon te veel. Direct een reactie op bovenstaande klacht. Netjes en serieus genomen Ik blijf bestellen
Goedenmiddag, nogmaals heel vervelend dat er zoveel lek was. Dat is absoluut niet de bedoeling en we hebben de rest van de partij nog een keer nagekeken. We gaan er ook vanuit dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. We hebben het inmiddels persoonlijk met u opgelost en we zien u graag snel weer terug op de website!
Original review
Perfect vlees en altijd perfect volgens afspraak op tijd geleverd.
Makkelijk te bestellen, snelle levering en een goed stuk vlees.
Bij B&S een pakket worsten, hamburgers en een rek kalfsribs besteld. Ben tevreden met de worsten en de burgers, alleen de ribs vielen me tegen. Voor een tientje mag ik voor dit stukje vlees zeker niet klagen - het is alleen jammer dat ik zowat de helft mocht wegtrimmen omdat het puur vet was. Kan ik natuurlijk verwerken in gehakt voor lekkere burgers, maar toch... je betaalt voor ribs. Niet (letterlijk) 50/50 ribs en vet.
Het vlees dat we besteld hadden was gelijk beschikbaar om te worden opgehaald. Ik de winkel werden we snel geholpen en stonden zo weer buiten met ons vlees. Het vlees was mooi vacuum verpakt en van goede kwaliteit.
Goed contact en beste kwaliteit. Er was iets niet op voorraad, na een kort mailtje snel geregeld, zelfs in het weekend.
Product en levering prima
zowel de procureur als de lamsbout waren fantastisch goed gelukt en iedereen had het naar zijn zin!
Heerlijke ribs en pork belly klaargemaakt op de smoker en daarna op de Q. smaakte weer goed. Binnenkort de ribfingers weer maken, geniet er nu al van.
Echt geslaagd goed stuk vlees en smaakvol
Ik had een kalkoen besteld voor afgelopen vrijdag 20 december omdat ik een dag later een kerstdiner thuis had. De bestelling incl betaling ging goed. Echter kreeg ik op donderdag een mail dat de kalkoen pas op maandag of dinsdag na t weekend geleverd zou worden, ik ben vergeten hierop te reageren (mijn fout) en vervolgens krijg ik die kalkoen wel geleverd. Ik begrijp niet dat iemand mij even gebeld heeft om te vragen of ik die kalkoen nog wilde. Deze mail had beter kunnen zijn, we annuleren uw bestelling, mocht u de bestelling alsnog willen ontvangen horen wij dat graag voor <datum>... Waarom zou ik een verse kalkoen bestellen 5 dagen voor de kerst...
Weer voor de kerst een heerlijk stuk vlees besteld. Goede en duidelijke communicatie en weer een top stuk vlees. Altijd voor herhaling aan te raden.
mooie producten en een prima levering!!
Meerdere keren vlees besteld, altijd op tijd en gekoeld bezorgd. Voor de feestdagen 2x besteld op verschillende dagen. Echter vanwege de drukte werd dit in 1x bezorgd. Helaas wel de verzendkosten 2x betaald...
Ruim aanbod, heerlijk vlees. En bij advies wordt niet direct het duurste vlees aangeboden. Ik kom hier zeker terug! Levering in de avond was ook heel prettig!
Het bestelde vlees was van super kwaliteit. Ik vind het ook prettig werken met de website, waar tips om het product optimaal te bereiden gemakkelijk te vinden zijn. Ik beveel dan ook iedereen aan om bij beef & steak vlees te kopen.
Zoals bij voorgaande bestellingen was het vlees weer van zeer goede kwaliteit. Dankzij de overzichtelijke website is het zeer eenvoudig te bestellen, en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je vlees bezorgd wordt. Het vlees wordt netjes in een koeltas bezorgd en is nog goed ingevroren.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM