Zowel de entrecote's als de tomahawk waren van uitstekende kwaliteit. Snel geleverd en bestel zeker nog een keer.
Alles zoals gewenst.
Top vlees
Echt top kwaliteit vlees Super makkelijk te bestellen Snel geleverd Echt en aanrader
Prijs kan ietsje minder vind ik, vind bvb voor 500 gram curryworst nogal. 1 voorbeeld. Verder wel tevreden
Telkens weer is alles van zeer goede kwaliteit. Ook de bezorging verdiend een pluim. Keurig verpakt in een koeltas met meestal lekkere recepten erbij. Ik ben dik tevreden.
Van
Lekker maar dag te laat ontvangen waardoor reeds ontdooit. Heb zo mn diner voor de week erop moeten afgelasten en de dag erna reeds aan het bbq moeten gaan.
Top kwaliteit vlees en snelle levering!
Ruime keuze van mooi en bijzonder vlees eenvoudig online te bestellen met goede uitleg en zelfs recepten. Levering gaat ook top - precies volgens opgegeven tijd in een mooie koeltas
I am a regular customer of Beef&Steak and that means Beef&Steak is great!
Super producten en snelle levering.
Top kwaliteit vlees en snel en juist verpakt geleverd.
Top Qualität und schnelle Lieferung
Ruim assortiment een prettige site en prima bezorging.
Snelle en goede levering. En telefonisch heel klantvriendelijk!
Zeer tevreden....
Goed, beter, beste kip ooit! 😜
goed vles
Overzichtelijke website eerlijk advies goede nette levering
Fantastische levering en kwaliteit
Mijn eerste ervaring hiermee is direct een hele goede. Producten werden netjes zoals aangegeven bij de bestelling op dat moment geleverd. Het zag er fantastisch uit, helemaal met mooie vriestas erbij. Het vlees fantastish! Zeker voor herhaling vatbaar. Wat wel een flinke minpunt is - is dat bleek dat de geleverde entrecout in een lekke verpakking zat. Dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling.
De prijs is laag maar het vlees was lekker
Makkelijk te bestellen.
23 Hertog van Beijerenstraat