Behulpzaam aan de telefoon en een hele snelle en goede levering. Het vlees smaakt heel goed en dat is het aller belangrijkste.
Alles op de afgesproken tijd bezorgd, en het was heerlijk . Voor herhaling vatbaar.
Keurig diep ingevroren geleverd. Fantastische structuur een feest om het op de BBQ te hebben (zelfs in dit jaargetijd)
Mooi stuk vlees, heerlijke saus en rub Prima verpkat en keurig op tijd bezorgd.
Ziet er goed uit
Mooie konijnen perfecte levering vlees ziet er goed uit
Zie hierboven
Aflevering geschiedde exact volgens afspraak in uitstekende conditie!
Snelle service, persoonlijka aandacht, voldoende kwaliteit
Goede kwaliteit en een superservice door het thuis te bezorgen. Volgende keer weer hoor.
Ik ben al jaren klant, en tot nu toe is alles perfect geregeld; communicatie, afspraken, tijd en uiteraard vleeskwaliteit van de bovenste plank
levering afgesproken op vrijdag eerst +/- 17.00 uur dan bericht 2 uurtjes later vervolgens nog 2 uurtjes en tot slot we komen vandaag niet!! Dan mail we komen op zondag 2 dagen later!! Sorry hoor we hadden het op zaterdag nodig. Contact gehad en alsnog op zaterdag geleverd Vervolgens zondagavond om 21.00 uur post.nl u bestelling sorry hoor maar deze bestelling niet geaccepteerd!
Goedenmiddag, helaas maakte onze vervoerder er een zooitje van. Gelukkig hebben wij nog een collega kunnen vinden die persoonlijk het pakket alsnog op tijd bij u heeft afgeleverd. We hopen dat alles goed in de smaak is gevallen.
Al enige ervaring met beef&steak en leveren zeer goede kwaliteitsproducten. Breed assortiment.
De wagyu picanha is verrukkelijk, de bezorging perfect. Op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Voor herhaling vatbaar 👍
Zeker aanrader om nog een keer te bestellen
snelle levering uitstekende leveremballage
Heerlijk vlees!
Prima Service en kwaliteit
website didnt accept my payment details, but when I called good service, easy to deal with and friendly when I collected
Levering top, goed gekoeld (diep ingevroren), perfect op tijd geleverd. Maar bovenal waren de lamscarre's heerlijk.
Perfecte aflevering. Tijdslot van 1 uur en leuk dat je de postNL bus kan volgen. Zo weet je altijd precies wanneer de bezorger aankomt. Vlees kwam bevroren aan en was van uitzonderlijke kwaliteit.
Keurig verpakt en netjes, snel en stipt bezorgd in een praktische koeltas.
Ik heb altijd nog goed vlees ontvangen van Beef & Steek.
Gemakkelijk te bestelling. Snelle levering. Uitstekende kwaliteit.
Snel geleverd en een goeie kwaliteit
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM