Zoals altijd weer een superservice en super kwaliteit ontvangen. prima op tijd geleverd!
Heerlijk laten garen op de BBQ, lekker stuk vlees voor het kerstdiner en dan lekker in de winter op de BBQ
Voor kerst een mooi hertenrack besteld. Super mooi vlees met een goede smaak. Ik wist dat het twee racks waren. Alleen jammer dat ze als één geheel ingevroren waren. Nu moest ik alles in één keer ontdooien i.p.v. dat ik één deel in de vriezer kon laten.
Super vlees en super service, heel klant vriendelijk!
Snel lekker overzichtelijk
professionele site en snelle correcte levering, zelfs vlak voor de kerst op de "minuut" nauwkeurig geleverd , er was een klein probleem met het vlees maar dat is zeer snel en professioneel opgelost.
Prima kwaliteit vlees! Wij bestellen Livar varkensvlees om zonder schuldgevoel toch lekker vlees te kunnen eten
Vlees bestellen via het internet? Ja dat dacht ik dus ook, maar gewoon bestellen en je komt erachter dat dit echt top is! Kwaliteit van het vlees is niet te vergelijken met de supermarkt en zelfs sommige slagers om de hoek. Levering gaat vlekkenloos en mooi op tijd geleverd in de avond. Alles diepgevroren. Als je dit 's avond in de koelkast legt, kan je de volgende dag aan de slag. Tip: Simpel roken op je BBQ en je wil niks anders meer!
I ordered a porchetta package. The meat was fantastic. The delivery service is great.
De KellyBronze kalkoen is geweldig. Terecht de Rolls Royce onder de kalkoenen. Foutje bij levering maar zeer goed opgelost. Service hoog in jet vaandel.
Het is altijd fijn om hier te bestellen. Levering goed en producten ook. Dus erg fijn!
op tijd bezorgd in uitstekende verpakking, topkwaliteit kalkoen
Elke keer weer top kwaliteit vlees geleverd! Ondanks de drukte voor kerst alles op voorraad wat ik graag wilde hebben en direct afhalen.
zie boven
Prachtige stukken vlees, perfect geleverd op tijd en met zorg.
Voor de kerst 11 oerhammetjes besteld van livar Keurig optijd geleverd en alle 11 mooi van kwaliteit en gelijk van gewicht (dat scheelt scheve gezichten aan tafel) Helaas was het kersen rook hout op maar ik ben netjes gebeld met een alternatief Perfect geregeld!
Pittige klus maar geweldig resultaat
Cadeaubonnen besteld om met kerst cadeau te doen, was op tijd binnen via de post
Ondanks de kerst drukte toch mijn bestelling optijd ontvangen👍👍 mooi stuk vlees 🍖, zeker een aanrader
Bestelling eenvoudig, bezorging goede afspraken netjes op tijd. Vlees: grote klasse Ga zo door!
Zondagavond keurig bevroren geleverd. Heerlijk gegeten met kerst.
Een top levering vlees goed ingevroren aangeleverd en het vlees is van uitstekende kwaliteit.
Geweldig....
Keurige verpakking, bevroren Kwaliteit van het vlees uitmuntend
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM