De levering was snel. Ik heb 3 soorten vlees besteld. Van 1 stuk vlees viel de kwaliteit tegen, goede service en een passende oplossing gevonden. Goede slager.
Original review
De levering was snel. Ik heb 3 soorten vlees besteld. Het varkensvlees is prima en ziet er goed uit. De shortribs bestonden helaas uit meer vet dan vlees en dan heb ik het niet over een mooie marmering. Dat is wel een flinke tegenvaller voor mij. Kon de helft van de shortribs dus zo weggooien.
Uitstekende kwaliteit.
Ik heb een cadeau bon besteld en het was binnen een paar dagen bij mij thuis.
Al vaker besteld blijft goed en snel geleverd.
Uitstekende kwaliteit van het vlees, echter had ik het vlees 2 dagen besteld voor ik het moest hebben i.v.m. een speciale gelegenheid. PostNL stuurde om 9:30u s'avonds het bericht dat ze het niet meer redden om te bezorgen. Volgende poging zou 2 dagen later zijn(???) Waarom niet de volgende dag? Helaas werd 2 dagen later geleverd om 20:00 waardoor ik dus geen maaltijd met het mooie stuk vlees kon voorbereiden.
fantastisch en nog meer
Prima bedrijf. Er kan goed overlegd worden over bezorging. Snelle reactie en prima bezorging.
Mooi product netjes verpakt. Bezorging was erg raar ik heb zelf gekozen voor 6 dec in de avond bezorging en ik krijg het op woensdagochtend gelukkig was ik nog net thuis. Ook een bevestiging via email was er niet dus daardoor onduidelijk of mijn bestelling wel juist geplaatst was.
Wat een goede service. Ze hebben altijd goed advies en denken met je mee. En de kwaliteit?!? Dat is om op te eten.
Deze tent heeft alleen maar hele lekkere en mooie dingen in huis. De service van Beef en Steak is 101% en ik kan me geen betere online vleeswinkel bedenken dan Beef en Steak. Ga zo door luitjes. Dikke Pariema !
Een grote sortering van allerlei kwaliteits vlees.Een erg goede service,En bij telefonische benadering altijd een vriendelijke goed gehumeurde medewerker.Makkelijke bezorging en alles schoon en vers.Ik ben heel erg tevreden.
Alles klopt gewoon. Gemakkelijk bestellen, mooi en goed verpakt, super vlees, perfecte levering. Gewoon TOP.
Duidelijke site. Prima verzendinformatie. Prima bezorging en goed product.
Vlees is van goede kwaliteit en de service uitstekend! Tijdens de bestelling was iets leverbaar wat uiteindelijk niet geleverd kon worden. Beef en steak heeft dit stuk vlees met een duurde, beter en groter stuk vervangen tegen dezelfde prijs!
Mooi vlees en de bezorging is ook super!
Gewoon goed...
Ik heb eigenlijks alleen nog maar de dozen 10kg Iberico spareribs en de rubs besteld en die bevallen super goed. Tot nu toe altijd nog goed bevleesd en per stuk verpakt.
Ik ga altijd naarcter Aar om af te halen. Alleen 10kg spare ribs in houtskool Black ranche voor een feestje. Tegenwoordig veel keuze in BBQ vlees, ook wel elders een keer wat gehaald maar B&S blijft toch wel top! Ruime keuze en prima service.
Goed vlees en netjes afgeleverd door Post.nl Food service
Mooie producten Goeie levering Netjes op tijd Echt top
Levering met postnl food netwerk. Al meerder malen besteld en steeds op afgesproken tijd geleverd.
Kwaliteit en keuze is top. Levering met postnl food netwerk is waardeloos op bepaalde plekken in Nederland.
xxxxx xxxxxx xxxxxxx
Aantal keer besteld nu. Simpel snel en goede kwaliteit. Lekker met Paypal betalen, geen gedoe. Maar jongens een toeslag op creditcard betalen? Volgens mij mag dat niet meer volgens psd2-betaalwet. Al enige tijd actief.
Kwalitatief goed vlees met een goede en snelle bezorging.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM