Erg goed
Prima webshop! Helaas trage levering
Keurig verzorgd en perfect geleverd Kwaliteit ook uitermate goed.
Prettige website. Fantastische kwaliteit vlees. Zeer vriendelijke medewerkers. Keurige aflevering.
Bestel al jaren vlees voor BBQ en feestdagen. Wordt netjes verzorgd afgeleverd. Prima kwaliteit 👍
Top vlees en op tijd geleverd. Divers vlees besteld. Oud en vertrouwd, want heb al vaker bij beef en steak besteld. Mijn oude account werkte niet meer dus het was al even geleden blijkbaar. Mijn zoon van 4 eet tegenwoordig ook graag een biefstukje mee die begint er ook al naar te vragen. Dank weer.
Sinterklaascadea oprijd geleverd en vriendelijke bezorger
Tot nu toe altijd kwaliteit vlees ontvangen, prima van smaak.
Vriendelijke service en goede voorlichting!
Great quality and accurate at the delivery.
Al vele malen vlees besteld grote en kleine stukken en elke keer van super kwaliteit. Elke keer zijn er mooie aanbiedingen en het leveren met de diepvrieskasten is super en elke keer vlugge levering.
Geen vlees besteld wel bbq spullen. Snelle levering en goed product
Snelle levering, en het vlees was van een prima kwaliteit!
Uitstekend vlees met prima de luxe levering helemaal top
top vlees en heel veel keuze echt heel heel lekker
Iedere keer weer topvlees en super service. Nog nooit teleurgesteld en bestel hier al ruim 5 jaar!
Voldoet aan alle verwachtingen, kwaliteit van het vlees is perfect
Snel beschikbaar en vlot afgehandeld.
Wereldzaak heerlijk vlees goeie recepten en snel leverbaar.
Vlot en correct geleverd
De manier van levering is naar mijn inziens een stuk minder, dit verloopt via Food-PostNL. Mijn bestelling is 3 keer gewijzigd van tijd op één avond en vervolgens gecanceld en doorgezet naar de volgende dag. Beef&Steak heeft dit goed opgepakt, maar mijn ervaring is gewoon niet al te best met PostNL en vers/diepvries producten.
Hoewel de website niet super overzichtelijk is (kan beter naar mijn mening), kun je keuze maken uit heerlijke producten. De levering is echt super!!
Bezorgd op afgesproken tijd , goed verpakt, nog goed bevroren. We hebben het vlees nog niet geproefd, is voor de kerst!
Top service, goede communicatie m.b.t. levering. Kwalitatief erg mooie producten
Altijd topkwaliteit
23 Hertog van Beijerenstraat