Super kwaliteit en goede levering!

Altijd weer feest om een bestelling te mogen ontvangen.

Top shop voor de Bbq fan!

Super kwaliteit vlees, ik ben met name enorm fan van de dik bevleesde Ribs. Bestellen ging gemakkelijk en de levering was keurig en snel. Extra punten voor de gave verpakking van de producten!

Keurig gekoeld en op tijd bezorgd

Tweede keer bestellen en wederom alles goed, lekker en goed verpakt

Vlees kwam een dag later gekoeld binnen. Mooie stukken vlees.

Perfect vlees

Mooie Boston Butt besteld. Niet te veel vet, netjes geleverd en geweldige smaak!

Helemaal top

Bestellen top, service top, personeel top en de producten top. Wat wil je nog meer....

Spare Ribs als oma’s vette soepvlees, service perfect

De titel spreekt eigenlijk al voor zich. Betrokken bedrijf, maar de volgende x betaal ik helaas graag wat meer bij de lokale slager 😏😏

super lekkere producten

goed van genoten van meerdere producten

goed vlees, goede bezorging

mooi assortiment uitstekend vlees. Perfecte bezorging

mooi vlees, lekker mals en goed geregeld bij afhalen

Het vlees is lekker, mooie stukken. Het enige dat mij verbaasde was dat het vlees al een jaar ingevroren lag. En nog een jaar houdbaar was. Ik had serieus vers vlees verwacht dat net deze week geslacht en ingevroren zou zijn. Aan de smaak deed dit overigens niets af.

super service en HEERLIJK!!

Het vlees kwam goed verpakt en bevroren aan. Gelijk alles in de vriezer gedaan en 1 stuk eruit gelaten om te ontdooien, de volgende dag de shortrack dry aged heerlijk in de oven bereid. Super mals en heerlijk vlees. Ga zeker weer bestellen

lekker vlees

Lekker vlees

Lekker vlees, snel bezorgd

Prachtige stukken van heerlijk vlees

Complete webshop, snelle levering

Veel keuze en tot zover altijd hoed kwaliteitsvlees. Zeer tevreden!!

Snrlle en goede levering

Saus besteld. Helemaal prima!

Prima elke keer

Zoals altijd, Top!

Ik bestel mijn vlees al enkele jaren bij Beef en Steak. Niet de goedkoopste, maar wel de lekkerste!! Een goed stuk vlees mag best iets meer kosten. Altijd op tijd en goed bevroren. Hierdoor altijd op tijd laten leveren ivm dooitijd van ong 2 dagen. Ik had deze keer weer eens een 3.5kg procureur en een 1.9kg bavette. Heerlijke pulledpork met stukje bavette als voorafje. Heerlijk gegeten met 20 personen. Aanrader!!!

Delicious

I bought a few pieces of meat and it was a really good quality it deserve the price and for sure I will buy with you guys again

Keurig

Het was netjes, mooi, en keurig verpakt met een super tasje

Volledig flexibele service

Ik had een varken nodig, gegaard en ontdooid op zaterdag. Door het stookverbod kon ik het varken niet op zaterdag grillen (Tijdens een evenement) dus gekeken of ik het varken donderdags al kon krijgen, zodat ik het afgrillen in de tuin kon doen. Dit kon en het vlees was heerlijk mals.

Altijd toppie

tot op heden altijd vriendelijk geholpen en fantastisch vlees

vlees goed bevroren

altijd goed geregeld bij Beef& Steak

Uitstekend vlees van topkwaliteit

Goed diep bevroren en verpakt in leuke koelte. Uitstekend bbq vlees wat door de kwaliteit niet kan mislukken. Zeer tevreden!

Bestelling afgehaald in ter aar prima service.

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM