Super spareribs

Aanbieding van 10 kilo spareribs geprobeerd. Super dik bevleesde ribben, lekker wat vet er op. Een woord. TOP!

Uitstekend stuk vlees, precies op bezorgd.

Perfectie bestaat niet. Bij hun twijfel ik.

Ik heb tot nu toe nog geen enkele slechte ervaring met Beef&Steak. Ik heb in het verleden 1x gehad dat de bezorging verzaakte. Toen ik dit melde hebben ze per direct een nieuw pakket gestuurd met een cadeautje voor de moeite. Deze keer een prachtig stuk rundvlees voor op de barbeque besteld. Hier heb ik weer hoge ogen gescoord, met alleen een beetje peper en zout. Het was fantastisch lekker en mals.

De betere slager

Prima stukken vlees. Ik probeer al een paar jaar zoveel mogelijke te variëren binnen het aanbod en op een enkel stukje vlees dat wat droog uitvalt na, komt het meeste erg lekker van de bbq. De beschrijvingen op de site zijn wel allemaal erg positief waardoor je soms de verschillen tussen de stukken vlees niet helemaal scherp krijgt. Voor de minder professionele kok zou een een lijstje met een ranking en 'best buy' kunnen ondersteunen bij de keuze tussen bijvoorbeeld de diverse rib eye's. Jammer dat zalm (gamba's en Dorade idem) niet altijd beschikbaar zijn want die is over het algemeen beter dan bij de visboer. Ook prettig dat goede briketten kunnen worden meegeleverd.

Netjes op tijd geleverd. Prima stuk vlees. Voor herhaling vatbaar

Altijd weer perfect geregeld en heerlijk vlees

Wij zijn zeer tevreden. Lekker snelle levering en in de avond. Ook de kwaliteit is altijd goed.

Goed vlees, helaas kunnen niet alle beloftes waargemaakt worden.

Goed vlees, meerder malen besteld en toen ging het goed. Helaas dit keer was er bij het Foodnetwerk een fout gemaakt waardoor het vlees niet op tijd bezorgd kon worden. Belofte van: "Onze verzendingen met Foodnetwerk zijn 100% gegarandeerd." zou misschien op de website aangepast moeten worden (of een sterretje er bij dat het naar boven is afgerond ;)). Uiteraard wel excuses aangeboden gekregen maar dat helpt niet wanneer je het die dag toch nodig had.

Snelle goede service, top kwaliteit vlees

Heb hier afgelopen week besteld om een prachtige selectie te maken voor de bbq met familie. De bestelling kwam snel en volgens afspraak binnen. Kreeg op de dag zelf nog een specifiek tijdvak gestuurd waarbinnen de bezorging plaats zou vinden. De bestelling zelf was in perfecte conditie én geleverd in een handige koel(vries) tas. Hele fijne eerste ervaring, zij hebben er een nieuwe vaste klant bij!

Alle keren top!

Dit keer een mooie boston butt besteld. Hele lekkere pulled pork van gemaakt! Prachtig vlees! En de bestel-ervaring is ook altijd prettig. De bezorging was perfect. Netjes op tijd. Het vlees zat nog steeds goed bevroren in een fraaie koeltas. Wat ik nog graag in de toekomst zou willen zien, is een optie om overdag bezorgd te krijgen. Soms komt het me 's avonds niet uit. Maar nu was het geen onoverkomelijk probleem!

Top kwaliteit en snel

Mooie en duidelijke site. Snel besteld en snel en in een mooie koeltas bezorgd. Helemaal top. Ik ga zeker snel weer bestellen.

Snel, duidelijk, betaalbaar en topkwaliteit

Aantal keren eerder besteld. Consistente kwaliteit en service

Kwaliteit is prima

De kwaliteit is zoals je verwacht van de producten die je selecteert: gewoon goed! De klantenservice, bijv. wanneer het bij PostNL niet vlekkeloos verloopt, is heel snel, vriendelijk en meer dan correct. Top!

Goede kwaliteit vlees

Goed en snel geleverd. Kleine kanttekening was de PostNL wie niet alles in 1 keer geleverd heeft. Voor de barbeque liefhebber een aanrader!

Goed vlees, snelle levering!

Vlees was erg lekker. Goed verpakt en bevroren, daarnaast ook een snelle levering. Voor herharling vatbaar!

Geweldige service

De bezorger kwam mooi op tijd. Super vlees, goed verpakt en diepgevroren ondanks de buitentemperatuur van bijna 34 graden. Bedankt, Grtz

Prima vlees snelle levering

Keurig verzorgde levering, vlees netjes verpakt en ingevroren ontvangen. De kwaliteit van het vlees was prima, top vlees.

Mooie stukken vlees

Mooie stukken vlees, prima met vetrand en goed formaat. Snel bevroren aangeleverd. Vriezer zit weer vol voor deze zomer!

Alles was heerlijk.

Goede kwaliteit en service!!!

Al meerdere jaren haal ik bij Beaf en Steak mijn vlees voor de BBQ. Altijd is de kwaliteit van het vlees perfect en altijd op tijd. Daarnaast heerlijke recepten en alle toebehoren voor een goede BBQ.

Best online butcher. Perfect delivery

Goed vlees , mooie stukken vlees

Geweldige service, mooi vlees!

Geweldige service, mooi vlees! Vlees werd bevroren geleverd in een diepvriestas van Beef&Steak, erg handig!

Absoluut top vlees!!

Vlees is vers, mooi op tijd geleverd. En de smaak is uitmuntend

Snelle levering. Goed vlees.

Snelle levering en altijd goed vlees op voorraad. En dat voor een goede prijs.

Fijne toko met behulpzame medewerkers.

Ik koop er al een paar jaar mn bbq spullen en wordt altijd goed geholpen. Spullen liggen op tijd klaar bij bestelling. Goede kwaliteit en een nette prijs!

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM