Pluspunten
Goed en op juiste dag geleverd en goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer net bedrijf waarbij men service hoog in het vaandel heeft staan. Erg prettig zaken mee te doen en je ontvangt ook daadwerkelijk een kwalitatief hoog product.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer tevreden omdat was zoals ze het beloven. Goede kwaliteit ribs (veel vlees) en zalm, keurig ingevroren in een tas door PostNL op het aangegeven moment geleverd.
Pluspunten
Snel en eenvoudig bestellen
VerbeterpuntenAf en toe veel vet/zenen
Pluspunten
Mooie producten, goed en snelgeleverd
VerbeterpuntenPostNL bezorger kwam 3 kwartier te vroeg. Toevallig was ik wat eerder thuis, anders had ik hem gemist.
Pluspunten
zeer goed vlees
Pluspunten
Absoluut betrouwbaar in kwaliteit en communicatie. Klasse.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gildehoen Drumsticks grillklaar super lekker en goed mals. Spareribs extra dik bevleesd mooi stuk vlees om zelf mee aan de slag te gaan. Sweet Smoked Spareribs taai en niet lekker, absoluut geen aanrader je kunt ze beter zelf garen en marineren.
Verbeterpuntende kwaliteit vd gegaarde Sweet Smoked Spareribs.
Pluspunten
snelle afhandeling van een cadeaubon die inmiddels 2 jaar oud was, vriendelijk medewerker aan de lijn
Pluspunten
alles
Pluspunten
Beste mensen, Helaas kan ik geen negatieve of verbeterpunten vinden. Ik vind het perfect zoals het verlopen is en de producten zijn van een perfecte kwaliteit. Tot de volgende keer bedankt. Vriendelijke groeten Ghenne.
Pluspunten
Goede betrouwbare levering, goed smaakvol vlees
VerbeterpuntenEnkele stukken vlees te dun gesneden, dit is gewoon zonde.
Pluspunten
Duidelijk en eerlijk snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, goede levering en service. Goed assortiment en altijd heel goed.
VerbeterpuntenSommige stukken vlees zijn wat aan de dure kant, daarentegen is de kwaliteit wel erg goed. Sommige producten, zoals hamburgers of worstjes die ik in het verleden heb geprobeerd vondt ik persoonlijk iets minder.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM