Nieuwe website vind ik geen verbetering op de mobiel. wel op tablet en laptop. de "verdien punten pop-up" ziet er erg goedkoop uit en lijkt zelfs op een SPAM pop-up.
Pluspunten
Goed bedrijf, snel / goed gekoeld geleverd en ook goed op de hoogte gehouden d.m.v track&trace. Behulpzaam personeel die verstand hebben van hun producten. Ik heb telefonisch contact gezocht m.b.t een aantal vragen over de extra bevleesde ribben. Hier kreeg ik goed advies, waarvoor en wat mn bereiding methode was.. er word goed meegedacht! Mannen, wederom bedankt en tot de volgende!
Pluspunten
Goed vlees voor prima prijs
Pluspunten
Kwaliteit van producten is zeer geod. Ook de wijze van inpakken is zeer goed.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Alles! Alles is positief. Na tel gesprek met mevrouw ‘Chris’ was ik meteen overtuigd. Zij sprak met liefde voor het vak en bleek echt verstand van zaken te hebben (en mensenkennis)! Voor veeleisende vleeseters zoals wij (we eten vlees met mate en alleen verantwoord en van hoge kwaliteit) levert dit bedrijf de meest perfecte soorten vlees.
VerbeterpuntenGa vooral zo door. Misschien een idee ook vleesproducten voor de borrel en boterham te leveren? Mooie droge worst etc?
Pluspunten
Kwalitatief product, kwalitatief geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Jullie kwaliteit is ok Aangezien ik geen zwalker ben blijf ik jullie trouw maar lees het volgende
VerbeterpuntenRegistratie van spaarpunten is al jaren niet mogelijk door moeilijkheden met aanmelden Het is voor jullie toch een kleine moeite om dit te fixen en te koppelen aan de bestelhistorie Ondertussen geheel tot tevredenheid opgelost
Pluspunten
Bedankt voor de service
VerbeterpuntenIk zoek nog naar runder-,c.q.varkenslever in de aanbieding (met spekjes,ja,het mag)
Pluspunten
Goed spul en doen wat ze beloven! Top!
Pluspunten
goede prijs,kwaliteit en levering bij iedere bestelling die ik tot nu toe heb geplaatst.
Verbeterpuntensamenwerking met Youtubers? zoals Pitmaster X. Als hij een video maakt over briskets, ribs of iets anders...waarom dan niet een mooie deal voor de subscribers van zijn Youtube channel aanbieden?
Pluspunten
Snel. Goede kwaliteit vlees. Super verzend methode
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM