Pluspunten
Groot aanbod ook in lekkere recepten.
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
Snelle levering. Top kwaliteit producten en daarnaast een keurige levering in een Beef&Steak koeltas!
Pluspunten
Duidelijke en fijne afhandeling van meerdere bestellingen, product wordt goed gevroren aangeleverd. -9 graden bij ontvangst.
Pluspunten
Alles volgens afspraak
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Vlees is van goede kvalitijt vat is verrasent voor ingevroeren vlees (ik heb vroeger slechte ervaring gehad). Heel goed ingepakt in coolbox.
Pluspunten
Goede kwaliteit iberico vlees. Prima levering. Komt netjes alle afspraken na.
VerbeterpuntenGeen enkele.
Pluspunten
Het is gewoon perfect komt in luxe tas aan diepgevroren hygiënisch ga veel vaker bestellen
Pluspunten
Snel antwoord bij een vraag per mail Vriendelijk aan de telefoon en probleemoplossend (als deze zich voordoen)
VerbeterpuntenAchteraf betalen beter toelichten (max bedrag) Bij bestellingen boven bedrag “X” minder of geen kosten bij creditcard of Paypal
Pluspunten
Goed vlees, goede prijs, duidelijke communicatie over bezorging en ijskoud vlees!
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit, ruime keuze en snelle levering.
Pluspunten
GOEDE KWALITEIT VLEES
VerbeterpuntenIK BETAAL LIEVER HET EXACTE GEWICHT VAN HET VLEES, JULLIE BEPALEN VASTE PRIJS. GEWICHT IS ONGEVEER EEN BEP GEWICHT BIJ JULLIE
Pluspunten
Grote voorraad. Altijd snel geleverd. Leuke koeltas bij iedere bestelling waar ik graag reklame mee maak als ik em meeneem als lunch tas
VerbeterpuntenWebsite is soms verwarrend met zoeken in de zoekbalk.
Pluspunten
Van bestelling tot levering verliep soepel. Kwaliteit van vlees was top!
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak. Kwalitatief uitstekende producten. Prima prijs/kwaliteitverhouding.
Pluspunten
Vorige aankopen waren wel goed
VerbeterpuntenKlantvriendelijkheid zeer wisselend. Laatste aankoop: ossenhaas uit Uruguay was niet ok. Veel te veel vet en slordig ingepakt. Te verl zeem en te veel kleine reepjes. Jammer vond ik dat. De Babette daarentegen was ouderwets van uitmuntende kwaliteit.
Pluspunten
Goed vlees, diversiteit in het aanbod, goeie prijs.
Pluspunten
Vlees is goed. Tot nu toe goede cuts!
VerbeterpuntenSoms misschien te oud. Als je "nu" iets besteld wil je gewoon het liefst niet zien dat het al maanden is ingevroren.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM