Pluspunten
Mooie producten Goed verpakt en goede tasjes.
Verbeterpuntenhet is wat lastig om door de bomen het bos te zien met alle sausjes rubs etc... en bereidingstips zijn altijd welkom. producten die niet op voorraad zijn , zijn ook niet meer te vinden. dat maakt het soms lastig om te kizen wat je dan wel wilt hebben. b.v. ierse tri-tip als je die vindt dat je dan kan door klikken naar de USA tri-tip als alternatief. suc6
Pluspunten
Telefonisch contact is zeer prettig en online bestellingen kunnen zij zo aanpassen zeer prettig ook als je per ongeluk dubbel besteld hebt
Pluspunten
Winkel was reeds gesloten, maar desondanks werd ik toch gewoon binnen gelaten en geholpen. Service!
VerbeterpuntenLangere openingstijden op zaterdag
Pluspunten
Perfecte levering in prima handzame verpakking.
Pluspunten
Goed vlees, mooie selectie
Pluspunten
Snel antwoord op je vragen, vakkundig advies en ook nog eens zeer beleefd telefonisch te woord gestaan. Telkens weer een zeer prettige ervaring om met deze mensen te werken.
VerbeterpuntenAlles is vlekkeloos verlopen, dus eigenlijk geen verbeter punten.
Pluspunten
Heerlijk vlees! Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen. Vooral in het BBQ seizoen... Snelle levering. Een aanrader!
Pluspunten
Duidelijke site, ook mobiel. Wat je ziet krijg je ook.
VerbeterpuntenNiet meer leveren met postNl. Je krijgt de kans niet om een trap af tekomen of er ligt al een niet thuis briefje op de mat. Daarna gooien ze het bij een studentenhuis 6 deuren verder om de deur...
Pluspunten
Ruim Assortiment
VerbeterpuntenBestelproces werkt niet optimaal. Aanmelden met account werkt niet tijdens bestelling. Selecteren post NL locatie is iet betrouwbaar of werkt niet altijd.
Pluspunten
Zeer goeie kwaliteit voor een nette prijs. Keuze is reuze.
VerbeterpuntenDe website is best lastig. Als ik in de zoek strook iest in vul krijg ik vaak geen resultaat terwijl het er wel is. Of veel ander dingen die ik niet wil.
Pluspunten
Snel en goed.
Pluspunten
Goede service en kwaliteit
Pluspunten
Altijd snel en meedenkend
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenIk kreeg de vraag wanneer er geleverd moest worden en had donderdag aangegeven. Ik kreeg vervolgens tracking info voor de dinsdag. Waarschijnlijk leesfout
Pluspunten
Tot op heden nog nooit een steekje laten vallen. Producten zijn van prima kwaliteit en bij levering via Foodnetwork wordt je netjes per sms op de hoogte gehouden van het levermoment (en die kloppen tot nu toe altijd)
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM