Pluspunten
Veel keuze mooie producten
VerbeterpuntenWorkshop mag uitgebreider. Ik heb laatst de low and slow workshop gevolgd. Ik miste vooral het bbq'en met een 'gewone' weber bbq. Wat de meeste mensen thuis hebben denk ik. Hoe steek ik welke bbq aan en waarmee? Houtskool, briketten? Verschil in kwaliteit van kolen/briketten b.v. Steek b.v. een weber aan en kijk tijdens de cursus aan hoe de temp verloopt en wat er gebeurd als je met de lucht in- en uitlaat speelt. Voor de rest topvlees en gezellig dag. Ik wil het evt ook nog telefonisch toelichten hoor. Groet Jan 0625180253
Meer proeverijen en langer open op Zaterdag.
Pluspunten
Vlees is goe
VerbeterpuntenBestellingen afleveren is rommelig Dinsdags besteld voor zaterdagochtend levering Niets gekregen Maandag gebeld en zou woensdag geleverd worden Net binnen gekregen echter bestelling niet compleet Echt waardeloos en tot 2 keer teleurgesteld
Pluspunten
Mooi assortiment
Pluspunten
Lekker vlees. Snel, op tijd, en netjes bezorgd.
VerbeterpuntenHet was een stuk sneller klaar op de bbq dan op de website stond. Op de website stond 1 uur per kilo. Ik had 1.8 kg, en dit had een kerntemperatuur van 54C na 1 uur op de bbq (op continu 140 graden)
Pluspunten
Fantastiche produkten die erg snel gelevert worden,
Pluspunten
Vooraf een mail gestuurd met vragen. Daar heb ik netjes antwoord op gehad. De bestelling is ook geleverd op de dag die ik aangeklikt heb. Website ziet er keurig en compleet uit.
VerbeterpuntenBij verzending had ik Foodnetwerk gekozen zodat ik gekoeld transport zou hebben. Echter stond PostNL voor mijn deur. Mijn bestelling was wel bevroren bij aankomst, maar ik betwijfel of het met koelstransport verstuurd is.
Pluspunten
Het hele proces van bestellen t/m bezorgen is simpel en eerlijk.
VerbeterpuntenBladeren door de site was traag, mijn browser moest iedere keer wachten met laden van een nieuwe pagina
Pluspunten
leuke vriestas erbij geweldig
Pluspunten
snel en duidelijk goede kwaliteit
Verbeterpuntengeef wat meer recepten tips , b.v. bij de wagyu burgers deze zijn erg vet is het begin dus snel dicht bbq-en en omdraaien verder lekkere burgers
Pluspunten
vlees was zoals altijd fantastisch Levering zoals afgesproken
Verbeterpuntende Tonijn was niet zoals tonijn hoort te zijn. de voorverpakte stukken hadden geen rode maar bruinachtige kleur
Pluspunten
uitgebreid assortiment, straalt kennis van vakgebied uit. Nog te weinig ervaring om op dit moment daar nog uitgebreider over te kunnen zijn.
Verbeterpuntennog onvoldoende ervaring om daar nu al een tip over te geven.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, normaal levering volgens afspraak en goed verpakt.
VerbeterpuntenBestelling niet geleverd, ontving wel een bevestiging van de bestelling. Geen levering en geen informatie vanuit beef en steak. Moest er zelf achteraan bellen. Geen gepaste oplossing geboden en order geannuleerd. Niet zoals ik gewend ben.
Pluspunten
Groot assortiment, makkelijk te bestellen, goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle service en goede kwaliteit vlees
VerbeterpuntenNog meer uitbreiding op de site over bereidingswijze evt met video en uitleg
Pluspunten
altijd kwaliteit! altijd op tijd! mooie overzichtelijke website die up to date is (voorbeeld; wegwerkzaamheden naar de locatie worden netjes vermeld)
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Heerlijk vlees,mooi verpakt
VerbeterpuntenKwaliteit leveren naar België, de weggevallen garantie zorgt ervoor dat jullie minder afzet hebben 'hier'. Ik woon op 2km van Nederlandse grens en daar is wel garantie...
Pluspunten
Betrouwbaar, veel producten
VerbeterpuntenPrijs, niet de goedkoopste
23 Hertog van Beijerenstraat