Pluspunten
levering altijd correct mochten ze wat later zijn meteen een sms. kwaliteit van het vlees is niet te vergelijken met en lokale slage of supermarkt
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering. Vlees gekoeld aangeleverd!
VerbeterpuntenJammer dat de houtskool nat aangeleverd werd! Zeker in de regen gelegen.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede mooie site duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenMisschien nog meer heerlijke rassen
Pluspunten
Goede kwaliteit, stipte levering
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, snelle bezorging en goed verpakt. Echt een aanrader!
Pluspunten
snel goed lekker.
Pluspunten
Kwaliteit vlees en een ruim assortiment. Bezorger kwam netjes op tijd in de avond en leverde goed verpakt en bevroren vlees in deze hete zomer van 2018.
VerbeterpuntenIk ben in gesprek met Jan om te laten zien dat jullie webshop vele malen sneller kan laden plus de stabiliteit om meer orders te krijgen. Als Magento specialist willen wij dit graag laten zien. Ik heb hiervoor een terugbel verzoek voor begin september.
Pluspunten
Dit is mijn tweede bestelling alles netjes en keurig zoals besteld Baby back ribs waren goed lekker dik vlees
VerbeterpuntenTot op heden geen negatieve punten
Pluspunten
Snelle levering, goede kwslitet producten, vriendelijke medewerkers
Pluspunten
Heerlijke kwaliteit ( weinig hoeven te trimmen) was voor Pulled Pork en samen met de "dust to dust" rub smaakte het perfect!
VerbeterpuntenGing iets mis met de bestelling maar werd absoluut keurig opgelost
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM