Pluspunten
Klein. Overzichtelijk. Zakelijk met enthousiaste verkoopster
Pluspunten
Goede keuze, prima voorlichting, komt altijd goed bevroren aan en bij eventuele kleine vertragingen van minuten, wordt je per sms geïnformeerd
Pluspunten
Really good meat
Pluspunten
Dit lijkt allemaal te goed, maar dat is het ook. Heb er vlees opgehaald, ze hebben het meeste gewoon direct voorradig. Mooi ver twee vacuüm verpakt. Ik had Bommelse Blonde burgers, en dat is echt goede kwaliteit burger! Al eerder beefstuk gehaald en die was ook heel goed. Goed geholpen, ook nog een koeltas en theedoek bij een relatief kleine order gekregen. Ook mooie prijzen t.o.v. keurslagers... Leuk bedrijf en ga er zeker vaker heen en raad het iedereen aan.
VerbeterpuntenGa vooral zo door ;-)
Pluspunten
Levering: keurig op de hoogte gehouden via sms wanneer er geleverd wordt. Ook bij vertraging. Daarnaast alles bevroren geleverd in een tempex box en mooie koeltas. Ruime keuze vlees van top kwaliteit!
Pluspunten
Ondanks mijn wensen niet geheel voorradig waren, waarvoor een notitie/opmerking ingevuld bij bestelling, werden wij de volgende morgen direct gebeld met een oplossing en de volgende dag werd alles netjes in de avond bezorgd! Tien punten en voor herhaling vatbaar! Mijn aanbeveling is de procureur van het Limburgs Klooster varken (LiVar). Bedankt en tot de volgende bestelling!
Pluspunten
Altijd goed spul en ruime keuze. Na meer dan 10 bestellingen eens een andere leverancier geprobeerd. Meteen spijt.
VerbeterpuntenSoms is iets niet op voorraad. Dat is wel eens onhandig, maar wel heel begrijpelijk. Daarnaast lijken de prijzen langzaam aan wel erg te stijgen.
Pluspunten
Helder duidelijk en snel zowel in levering en communicatie.
VerbeterpuntenKwaliteit van vlees viel tegen, een stuk had verkleuringen en de ander was ook niet heel veel frisser. Misschien had ik gewoon pech met het stuk?
Pluspunten
Altijd goed geholpen, handige tips en gewoon altijd een prettige ervaring!
VerbeterpuntenZaterdag ophalen is altijd druk, maar volgens mij weten jullie dat zelf ook al hehe. Misschien goedkope kracht inhuren voor achter de kassa om het proces wat te versnellen?
Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
VerbeterpuntenAanbod van producten in stand houden zoals bijvoorbeeld de zwaardvis.
Pluspunten
Kwaliteit en levering is allemaal prima in orde.
Pluspunten
Vlees was erg goed, netjes op tijd en netjes bezorgd.
VerbeterpuntenVermelden wanneer er meerdere stukken komen bij een bepaald aantal kilo’s
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM