Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenTe vet
Pluspunten
goed productaanbod, goede begeleidende informatie
Pluspunten
Goede producten en normaal een goede levering.
VerbeterpuntenAl eerder besteld en altijd prima op tijd. Deze keer echter een cadeaubon en deze liet langer dan de beloofde levertijd op zich wachten.
Pluspunten
Snelle levering Ruim aanbod Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Prima middag met het bedrijf gehad. Iedereen heeft lekker gegeten, gedronken en genoten. Er was onduidelijkheid over het programma bij de gastheer maar de pitmaster heeft het prima opgelost.
VerbeterpuntenBetere aanduiding van jullie locatie.
Pluspunten
Goede service en snelle levering in goede koeltassen.
Pluspunten
Top vlees, geweldige service!
VerbeterpuntenAangezien er een beperkte voorraad is van sommige producten zou een teller van de voorraad of een waarschuwing van "bijna uitverkocht" handig zijn als je op een later moment de bestelling zou willen plaatsen. Zonde als je eerst een recept zoekt of moet bespreken en bij het plaatsen van de bestelling op een later moment er achter komt dat het product niet meer te bestellen is.
Pluspunten
Vlees van waanzinnig goede kwaliteit, altijd perfect op tijd en nog diep bevroren geleverd. Absolute aanrader en een must voor iedereen die serieus over zijn vlees is.
Pluspunten
Heldere info en leveren wat ze zeggen.
Pluspunten
Prachtige vlees, heeft heerlijk gesmaakt.
Pluspunten
Snelle reactie per mail (ook bij domme vragen, oeps), superkwaliteit vlees, alles netjes verpakt. Mijn vaste adres voor o.a. picanha.
VerbeterpuntenWebsite is bij vlagen erg traag.
Pluspunten
De bestelling was op besproken dag keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Ben ook erg goed en netjes geholpen.
VerbeterpuntenIk was vergeten dat ik nog bepaalde kruiden nodig had voor mijn bestelling. Hier kwam ik een dag later achter. Ik heb toen contact gezocht met beef en steak. Toen werd mij telefonisch verteld dat de bestelling al in gepakt was en dat er niets meer kon worden toe gevoegd. Oke ik had misschien wat scherper moeten zijn bij het bestellen maar als ik de bestelling dan ontvang en het zit in een tas die met klitteband ijs afgesloten denk ik daar had nog best wel wat bij gekunt. Dat vond ik toch wel een beetje jammer.
Pluspunten
Echt niets mis met dit bedrijf. Een van de rubs die ik besteld had was tijdelijk niet leverbaar. Ze hebben even gebeld, een alternatief aangeboden, wachten en nabestellen laten of geld terug..... super service!
VerbeterpuntenNone!! Vooral zo doorgaan!
Pluspunten
Goede kwaliteit, en altijd op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle levering, diepgevroren en keurig verpakt in een koeltas. Kwaliteit van het vlees is erg goed!
Verbeterpuntengeen
23 Hertog van Beijerenstraat