Pluspunten
Beef Ribs, just love em!
Pluspunten
opzek naar een vervangen van het slehcte vlees de leleijke balgehakt van de hoogvliet en zie daar door een vriend werd ik gewesen op BenS. Eindelijk vlees met smaak, eindelijk vlees met structuur. de uitgebreide aanbod het is alllemaal wel anders maar zeker kwalitatief stukken beter dan hoogvliet. U kent ze wel de ingekerfde biefstukken een keer bakken helemaal gaar en geen smaak. Ik heb bij BenS deossehaas leren kennen, een onder gewaardeerd stuk vlees Ik heb de Wagyu burgers leren kennen, ik smul van de gildehoen. ja het is wat duurder maar als je prijs kwaliteit er echt op los laat ben je goed koper uit Spareribs met een heerlijke rub alles is top mijn advies is Beef en Steak
Pluspunten
Goed assortiment en kwalitatief goede producte
VerbeterpuntenMeer keuze omtrent portie grotes
Pluspunten
Kwalitatief goed vlees en nette snelle levering
VerbeterpuntenAls er consumptieijs word mee verzonden zelfs bij diepvries via post nl was wel Kantje boord qua temperatuur Vlees was nog netjes bevroren
Pluspunten
vlees kwam in een koeltas diep ingevroren aan en op afgesproken tijdstip.
Pluspunten
Grote selectie en goede kwaliteit.
Verbeterpuntenom lekker vlees te bestellen op de site, moet je wel verstand hebben van welk vlees lekker is. Deze selectie mogelijkheid zou verbeterpunt kunnen zijn.
Pluspunten
Snelle en accurate levering Leuk verhaal
VerbeterpuntenIk bestelde een t-bone steak van 500 gr, maar wat we hebben ontvangen bestaat voor bijna de helft van vet! Dat verwacht je niet van een stuuk vlees van €20. Daarnaast is het ossenhaasstukje zo klein dat je bijna geen sprake is van een T-bone. Erg jammer
Pluspunten
Goede kwaliteit Snelle levering Keurig verpakt
Pluspunten
Zeer goed vlees en uitstekende levering. Ga zo door
VerbeterpuntenZoekfunctie op de site. Teveel niet relevante producten op een zoekwoord.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en prima service
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Prima overzichtelijke site. Makkelijk bestellen en genoeg opties om te betalen.
VerbeterpuntenBezorgkosten zouden wel wat omlaag kunnen in mijn optiek. Bestelling van 18 euro met bezorgkosten van bijna 10 euro is best een hoop geld.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM