Pluspunten
Alles vers en goede kwaliteit wordt geleverd wat de sie aangeeft.
VerbeterpuntenNiet alles altijd te leveren, misschien aan geven wanneer weer leverbaar.
Pluspunten
Over het vlees ben ik meer dan tevreden, heeft fantastisch gesmaakt
VerbeterpuntenOver de levering ben ik minder tevreden. Het zou tussen 17.00 en 19.00 bezorgd worden, via de app van Postnl werd dat op de dag van de levering bijgesteld naar tussen 18.01 en 19.01. Ik zorgde dat ik om 5 uur thuis was voor de zekerheid. Vervolgens krijg ik om 18.33 een smsje dat het bij de buren is afgeleverd, en dat vond ik raar want was gewoon thuis. Navraag leerde dat het 2 uur daarvoor al is afgeleverd, om 16.30 dus... met eten vind ik dat wel slecht helaas, dus slechte score voor Postnl helaas..
Pluspunten
Speenvarkentje besteld op Dinsdag .... 1 dag later geleverd aan de deur . Super service !!
Pluspunten
Mooie producten en goede service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke website en, mits op tijd besteld, heldere afspraak en optie voor levering mogelijk. Vlees van prima kwaliteit
Pluspunten
Eerste bestelling en nog niet alles gebruikt, te voor mij om te kunnen oordelen. Perfect op tijd volgens afspraak geleverd
Pluspunten
Prima vlees
VerbeterpuntenBestelling gaat vaak mis. Verkeerde geleverd. Of helemaal niet geleverd. Krijgt tegoedbon die vervolgens na een maand verlopen is. Teveel gedoe, bestel liever ergens waar het in 1 keer goed gaat.
Pluspunten
Op afspraak geleverd, dus geen: “wij komen langs tussen 06:00 en 22:00 uur”. Mooie koeltas die voor hergebruik geschikt is. Inspiratie folders voor huidige en toekomstige bestelling.
VerbeterpuntenOoit een workshop BBQ bij jullie gedaan. Hier heb ik van jullie geleerd hoe je een vlies van de spare rib afhaalt voordat je gaat marineren. De voorgegaarde spareribs van jullie zijn echt heel lekker! Maaaaarrrrr, het vlies zit er nog op!!! Meer een lach dan een probleem, maar toch!
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is erg goed. Ze werken blijkbaar goed met PostNL samen. Je krijgt verschillende keren een sms-je over de staat van het verzenden, met een bezorgtijdsvlak van 1 uur.
VerbeterpuntenAls je voor een tweede keer besteld omdat je iets te weinig besteld hebt. En de tweede bestelling blijft onder het bedrag voor gratis verzenden. Je moet dan geheel logisch de verzendkosten betalen. Wel jammer als het met de andere bestelling geleverd word, dat je dan niet netjes de verzendkosten geretourneerd krijgt. puntje van verbetering.
Pluspunten
Het vlees was prima
VerbeterpuntenDe levering door post.nl was zeer slecht. We zouden volgens de emails tussen 17.15 en 18.15 geleverd krijgen. Op een gegeven moment stond op de mail dat er om 17.50 afgeleverd zou zijn. Maar wij waren gewoon thuis en er was niets geleverd. Dus hebben we klantenservice gebelt. Na lang wachten kregen we iemand aan de lijn. Na veel heen en weer gepraat kon zij ons niets vertellen over de levering. Want ik moest bij een ander bedrijfsonderdeel zijn, die alleen maar voedsel vervoerde. Daar kreeg ik een 06 nummer van. Een mevrouw nam op die opgewonden vertelde dat zij de chauffeur niet kon bereiken. Vervolgens kapitelde ze me, omdat de vorige servicedienst mij dit nummer helemaal niet had mogen geven. En ik had daar helemaal niet naar toe mogen bellen. Op dat moment werd ik kwaad en vertelde haar dat ik niets te maken heb met hun interne communicatieproblemen, maar alleen maar op zoek ben naar informatie en mijn vlees. Ze dimde wat en zei nors dat ik Beef & Steak maar moest bellen. Later werd ik gebeld door Beef&Steak en bleek dat de chauffeur het vlees op het verkeerde nummer had afgegeven. Een stuk van de voorpret van de barbeque was hierdoor al bedorven. Als jullie nog meer van dit soort leveranties hebben zou ik maar nadenken over een andere bezorger of hun vragen om hun communicatie te verbeteren.
Pluspunten
snelle levering nette verpakkingen goed op de hoogte gehouden over de status veel keuze
Verbeterpuntenbestel vaker alleen er zat nu 1 stuk vlees bij wat wat minder van kwaliteit was. Het is en blijft een natuur product en het overige was in orde. Ik blijf zeker klant!
Pluspunten
Kwaliteit van de bestelde producten was wederom super. Ook leuk zijn de bijhorende recepten. Iedere keer net even een andere twist aan het gerecht.
VerbeterpuntenGeen
23 Hertog van Beijerenstraat