Pluspunten
Goed en mooi vlees. Goede levering. Ruim assortiment. Goede recepten
Pluspunten
Eerste bestelling was fantastisch. Extreem diepgevroren brisket van 3,3 kg razendsnel geleverd door PostNL. Perfect stuk vlees. Heerlijk bereid op mijn smoker. Perfect resultaat. Zeker weer snel bestellen bij deze boys!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Vlees is echt super. Iedere keer neem ik een groter stuk en toch gaat het weer gewoon op!
Verbeterpuntenik vond de jaarlijkse prijsverhoging wel behoorlijk fors.
Pluspunten
Perfect bedrijf
VerbeterpuntenIk wilde een workshop bestellen 3x en dat is verder goed gelukt maar had pas wat later door dat ik op het rode winkelwagentje moest klikken om het af te ronden als er had gestaan “klik op het rode winkelwagentje had ik het sneller gevonden maar het is maar een Tip
Totaaloordeel verlaagd na reactive van het bedrijf. Initiele betaling was inderdaad niet gelukt. Hierna iDeal link van B&S gekregen. Deze voldaan. Bevestiging gekregen dat het verzonden was. Track and Trace ontvangen. Bezorger kwam niet opdagen na meerdere tijdswijzigingen. B&S hierop aangesproken, zij gaven aan: dat PostNL het pakket kwijt was en ze op zoek gingen. NIKS meer vernomen van PostNL. Uiteindelijk geld teruggekregen van B&S. Dus jullie liegen meerdere malen. Dit vind ik wel echt jammer.
spijtig om te lezen dat u ons niet goed heeft beoordeeld. Wij vinden uw beoordeling echter ongegrond aangezien er nooit een afgeronde bestelling of levering heeft plaatsgevonden. U heeft uw bestelling nooit betaald en om die reden hebben wij, na u telefonisch en per e-mail geinformeerd te hebben hierover, het pakket niet verzonden. Graag zien we u nog een keer om het nogmaals te proberen en ons daarna te kunnen beoordelen op basis van een ECHTE ervaring van onze producten en service.
Pluspunten
Goede kwaliteit snelle levering
Pluspunten
Het vlees is super lekker! Het is altijd weer een feestje om vlees van beef en steak te eten.
Pluspunten
Als je kwaliteit vlees zoekt moetje hier wezen.
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over Beef&Steak ,mals vlees en goede kwaliteit . jongens ga zo door.
Kies aub voor een andere vervoerder. Diverse aflvermomenten ontvangen met een ander tijdslot. Via de PostNL app te volgen met op het laatst het bericht dat aflvermoment nog bepaald moet worden. Maakt het allemaal niet betrouwbaar.
Helaas hebben wij meer problemen ondervonden met de meldingen in de PostNL App. De technische afdeling van PostNL heeft het probleem waarschijnlijk gevonden en er gaat een update live volgende week. Hopelijk is dit probleem dan verholpen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor de verwarring.
Pluspunten
Many
VerbeterpuntenWellicht is het handig als er bij elke stuk vlees ook een recept / youtube filmpje is over hoe je het bereidt.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM