Pluspunten
Mooi stuk vlees
Pluspunten
Lijkt vreemd om via internet vlees te bestellen, heb het een keer geprobeerd en hou het erin. Mooi vlees, volgens afspraak koel geleverd en lekker! Zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten
Mooie duidelijke website. Snelle levering netjes bevroren ik koeltas
VerbeterpuntenNet eerste bestelling binnen gekregen. Alleen maar positief
Pluspunten
Goede producten, mooie prijs kwaliteit verhouding, goede verpakking
Pluspunten
super
Pluspunten
Heb niks negatieves te melden kan er allen maar goeds over melden vlees gooie kwaliteit levering top verpakking top heb meerdere slagerijen bestellingen gedaan maar blijf bij deze je betaalt er iets meer voor maar dan heb je ook super kwaliteit daarvoor dus ik ben fan heb al de derde bestelling gedaan en blijv er ook bij
VerbeterpuntenZo blijven niks veranderen
Pluspunten
Heerlijk vlees en de aflevering is super door een gekoelde auto!
Pluspunten
Snelle en nette levering. De verschillende bestelde hamburgers smaakten uitstekend m.n. de Spaanse burger (die gaan we vaker bestellen)!
Pluspunten
Goede producten met duidelijk assortiment
VerbeterpuntenLeverafspraken met foodnet. Nu twee keer besteld en twee keer de afspraken niet nagekomen. Aangezien je thuis moet zijn voor de levering moet dit echt beter anders zal ik niet meer bestellen.
Pluspunten
Goed vlees wat keurig op afspraak wordt geleverd in diepvriesverpakking.
Verbeterpuntenkan ik zo niet aangeven.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM