Pluspunten
duidelijk en snel
Pluspunten
Ziet er netjes en verzorgd uit
Pluspunten
Goed verpakt, snel geleverd, producten kwamen goed diep gevroren aan.
Pluspunten
Voor het eerst vlees gehaald bij Beef & Steak. Uitgebreid assortiment hebben ze waaruit ik kan kiezen. Vriendelijke medewerkers toen ik het vlees ging ophalen in Ter Aar. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
perfect vlees
Pluspunten
Top advies met name over de wat onbekendere stukken vlees zoals Inside Skirt.
Vorige 10 kilo spareribs waren apart verpakt. Laatste zending zit er wat plastics tussen de ribben maar zit de hele 10 kg als een blok aan elkaar. Uiterst onhandig als je er maar een paar nodig hebt.
Pluspunten
Eindelijk behoorlijk vlees in Nederland.
VerbeterpuntenHet is niet altijd even makkelijk om st. Louis ribs te vinden op de site
Pluspunten
Goede kwaliteit en divers aanbod. Service ook prima
VerbeterpuntenGraag weer mogelijkheid om vlees “vers”of op 0 graden te leveren.
Pluspunten
Goeie service. De post kwam het pakket niet brengen op de dag zelf maar gelukkig de volgende morgen vroeg. De mensen van Beef en Steak hebben me uitstekend geholpen
Pluspunten
Prima kwaliteit goed meet te dealen
VerbeterpuntenTransportgrens mag wel wat lager.
Pluspunten
Snel binneneen dag en daarna planning binnen een uur aflevertijd ,tussen 19,30 uur en 20,30 uur de producten afgeleverd en niet zoals velen dat er gepland wordt tussen bijv. 8,00 uur en 17,00 uur.Prima!!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan.
Pluspunten
Prima vlees en ruime keuze.
VerbeterpuntenHet zou makkelijk zijn als een bestelde hoeveelheid vlees geportioneerd geleverd kon worden. Voorbeeld: Speenvarken rack is 1.5 kg geportinioneerd in 3 st. van een 0,5 kg.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM