Pluspunten
Het vlees is van topkwaliteit en uitstekend verzonden.
VerbeterpuntenHet zou wel een verbetering zijn om met het vlees een recept mee te sturen van welke kruiden de tijd van het braden/bbqen en daarna enz. mee te zenden.
Pluspunten
Goede kwaliteit, en klant is koning.
Pluspunten
Levering goed, alles is goed bevroren. Tijdstip levering helemaal goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Vlees perfect tot nog toe
VerbeterpuntenMisschien een app ;)
Pluspunten
Goede site, goed vlees, goede levering.
VerbeterpuntenPrijs. Ik heb de indruk dat de prijzen sterk gestegen zijn in de afgelopen Jaren.
Pluspunten
gewoon zo doorgaan
Verbeterpuntenhet spek mag wat meer vet hebbe, was erg mager
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Simpel bestellen duidelijk Top
Pluspunten
Goede kwaliteit, heerlijk vlees en snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit van het product. Op tijd volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenSommige stukken vlees zijn alleen heel groot te bestellen, misschien halve porties zou voor vele klanten makkelijker zijn en waarschijnlijk meer te verkopen.
Pluspunten
Gewoon goed vlees
VerbeterpuntenDe informatie in nieuwsbrief i.c.m. website kan volgens mij beter. Het is niet altijd duidelijk of vlees wel of niet, of niet meer beschikbaar is en ook is niet duidelijk waarom bestellen van meerdere porties niet lukt. Het was mijn eerste bestelling vandaar dat het mij opvalt. Uiteindelijk wel gelukt.
Pluspunten
Assortiment en levertijden
VerbeterpuntenKlantenservice reageerd snel, maar legt de schuld bij de klant. - Na herhalen van de klacht mbt niet leveren maar wel betalen is een nieuwe levering gepland. Tevens vlees geleverd gekregen waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken. Reactie van B&S dat het nog goed is en tot 12 maanden na verpakking kan worden geconsumeerd.
Wij hebben u ook al per mail geinformeerd over de etiketten op uw product. Het grote etiket betreft de productiedatum en vers-houdbaarheid. Het tweede etiket betreft de invriesdatum en de diepvries-houdbaarheid. Deze laatste kunt u aanhouden. We hopen dat alles nu duidelijk voor u is.
Pluspunten
snel geleverd op afgesproken tijd
Verbeterpunteniets meer verduideling van bereiden reeds bekend
Pluspunten
Fantastisch, ik voelde me echt Fred Flinstone met zo'n reuze homp vlees. Ben zelf vegetariër, maar alle gasten hebben gesmuld van de heerlijke spareribs na 6 uur garen in de bbq
Pluspunten
goede kwaliteit vlees goede prijs/kwaliteit verhouding snelle en goede levering
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen idee
23 Hertog van Beijerenstraat