Pluspunten
Goed vlees Betrouwbare bezorging
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit producten Regelmatig leuke kortingen (waardoor ik vaker onbekende dingen bereid) Ook producten die bij de "buurt" slager lastig te krijgen zijn
VerbeterpuntenLevering (gratis) via PostNL alleen op woensdag (afgiftepunt)
Pluspunten
Goed verzorgd
Pluspunten
Goed vlees voor een Prima prijs
Pluspunten
Vriendelijk, accuraat, top producten, schoon en altijd bereikbaar .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, net ietsje duurder dan bij de keurslager, maar wat mij betreft zeker het prijsverschil waard. Bestelprocedure overzichtelijk, makkelijk betalen met ideal en je kan bezorgtijden in de avond kiezen zonder extra kosten.
VerbeterpuntenLaatst was mijn bestelling door postNL ver voor de gekozen bezorgtijd afgeleverd bij de buren, omdat ik dus niet thuis was. Buurvrouw was niet geïnformeerd dat om het vlees ging dus toen ik het bij haar ophaalde was de buitenkant al deels ontdooid. Reactie van B&S vond ik wat makkelijk met als belangrijkste tip om voortaan alleen maar voor het foodnetwork op vrijdagavond te kiezen.. Biedt dan de andere optie op woensdagmiddag niet aan, als je de kwaliteit niet kan garanderen. Iets te kort door de bocht naar mijn mening, je betaalt immers voor de kwaliteit en ik mag er dan vanuit gaan dat die tot en met bezorging aan huis wordt gegarandeerd.
Pluspunten
Super netjes alles ingepakt. en door een vriendelijke koerier geleverd..
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Heel goed vlees en snelle , betrouwbare levering!
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is geweldig Leuke aanbiedingen dat duur vlees betaalbaar maakt. Zeer goed geregelde verzending.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken dat ze beter zouden kunnen doen om heel eerlijk te zijn.
Pluspunten
Snelle levering, goed vlees!
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Pluspunten
Lekker vlees en snel geleverd en door nette mensen afgeleverd.
wees direct duidelijk en niet na lang zoeken ontdekken dat men niet op de wadden eilanden kevert. Heel Nederland is heel Nederland. Zeg dan direct bijna heel Nederland of krijg bij het invullen van de postcode de mededeling dat foodnet daar niet levert.
Wij vinden het nog steeds erg vervelend dat onze logistieke partner voor het Food Netwerk nog niet levert op de Waddeneilanden. We hopen dat levering via de reguliere pakkettendienst van PostNL voor nu een oplossing voor u is. Onze producten worden goed, geïsoleerd verpakt met genoeg ijselementen om het pakket 24-36 uur op temperatuur te houden.
Pluspunten
De beste ribeye die ik ooit heb gehad.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering. Mooie producten.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM