Pluspunten
Top! Super vlees super mensen!
VerbeterpuntenConsequenter in product. Iberico spareribs waren de ene keer hele zijde, volgende ware het 2 ritsen short terwijl afbeelding op site nog een zijde was.
Pluspunten
Veel keus Heerlijke producten Snelle levering Goede verpakking (verzegelde koelbox)
Pluspunten
Volgens afspraak geleverd, vooral de avond "food service" levering is erg makkelijk. De ribben waren goed van smaak, wel jammer dat de kwaliteit van de ribben niet constant is (duidelijk verschil te zien wie het heeft versneden)
VerbeterpuntenVan de 7 verpakkingen spare ribes extra bevleesd, waren er 4 van de 6 die ik inmiddels heb gebruikt lek. Als je dat van te voren niet weet en je legt de verpakkingen in de koelkast om te ontdooien, heb je de dag erna een vieze plakkerige verassing in de koelkast. M.a.w. het vacumeren moet beter.
Pluspunten
Snel geleverd, mooie stukken vlees!
VerbeterpuntenAlleen wanneer je onverhoopt niet thuis bent en het af gegeven zou worden bij de buren zou ik het fijn vinden dat het in een koelbox zou zitten zoals mijn eerste levering door u dat was echt perfect
Pluspunten
Prima kwaliteitsstukken vlees, alleen vind ik persoonlijk de al klaargemaakte Pulled pork iets minder maar dat was ook na alle andere heerlijke stukken vlees en dat is ook puur persoonlijk!!
Verbeterpuntenlekker zo doorgaan en scherpe acties blijven geven!
Pluspunten
Altijd TOP kwaliteit aan etenswaren en super netjes verpakt. Een absolute aanrader!
Pluspunten
Van bestellen tot en met leveren perfect
VerbeterpuntenNog te ontdekken
Pluspunten
Zoals al vermeld, ze leveren op tijd, de kwaliteit is constant en er staan leuke recepten op de site.
VerbeterpuntenIk zoek me altijd weer een bult naar de spaarpunten, eigenlijk moet dat makkelijker worden. Soms vraag ik me af of dit opzettelijk is gedaan
Pluspunten
Supersnelle levering. We hebben nog niets genuttigd dus over de kwaliteit kunnen we nog geen oordeel vellen. Het ziet er wel allemaal keurig uit!
Pluspunten
Vlees is perfect
VerbeterpuntenCommunicatie als er iets niet op voorraad is, moet je zelf inloggen, zou liever actief geïnformeerd worden.
Pluspunten
Snelle levering, goed advies.
VerbeterpuntenKwaliteit / smaak van de "bulk spareribs" is niet consistent. Hiervoor zul je de wat duurdere moeten bestellen. Men reageert niet op rechtstreekse terugkoppeling via De link van Kiyoh (enquete bedrijf) werkt niet op mobiel.... erg onprofessioneel..... (van Kiyoh btw)
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees
VerbeterpuntenDe spareribs die in de 10 kg doos zitten zijn van mindere kwaliteit als de losse spareribs.
Pluspunten
Snelle levering van goede producten. De bestelling was echter niet compleet. Hier heb ik wel zonder moeite mijn geld voor terug gekregen.
VerbeterpuntenEr ontbrak een deel van de bestelling. Kan gebeuren. Ik heb de kosten voor het ontbrekende product teruggekregen, wat ook voldoende is. Mooie service was een korting o.i.d. geweest.
Pluspunten
Snelle afhandeling , bestselling, gereed maken en ophalen binnen een uurtje
VerbeterpuntenHet is goed zo.
Pluspunten
Mooie producten, mooi aanbod.
VerbeterpuntenPrijs is soms wat aan de hoge kant (vergeleken met bijv. Hanos)
Pluspunten
Leerzame en leuke workshop qniversity gevolgd. Geweldig hoe je proeft dat eerlijk goed vlees zo weinig toevoeging nodig heeft. De pitmaster legde alles goed uit en bracht het leuk.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM