Pluspunten
Meestal is het voorradig
VerbeterpuntenDus ook niet altijd. Mn lamsvlees. Sommige producten snel uitverkocht
Pluspunten
Snelle en nette levering
Verbeterpunten???
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees was gewoon geweldig.
VerbeterpuntenFijn dat ook dierenwelzijn aandacht krijgt ik zou graag óók biologische opties zien dan wel iets meer informatie over herkomst, distributie, verwerking (kortom meer inzicht in de keten)
Pluspunten
Prima website, communicatie omtrent bestelling, samenwerking met bezorgdienst ook prima. Geleverd op de aangegeven tijdstip.
Pluspunten
Altijd vlees van absolute top kwaliteit, en fantastische service.
Pluspunten
Nou ik heb nog al veel vanwege vacantie maar de lams schenkel uit de oven mals en over heerlijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
1e keer besteld, dus nog niet veel ervaring. Maar de bestelling kwam op afgesproken tijdstip, en vlees is 1e klas!!
Pluspunten
Veel keuze in prachtig vlees. Erg veel complimenten gehad van onze vrienden over het heerlijke vlees.
VerbeterpuntenLevering kwam een dag later dan gepland geleverd, communicatie was een beetje verwarrend.
Pluspunten
Goed kwaliteit, goede levering
Pluspunten
Producten zeer goed van kwaliteit. Ruim assortiment. Goede levering van producten.
VerbeterpuntenNu ging het vorige week bijna fout met een bezorging, koeriersdienst redde het die dag niet en wilde 24 uur later leveren??? Tricky dacht ik met deze ingevroren vlees producten. Maar ben de volgende ochtend netjes door B&S gebeld, hebben de levering terug genomen, bestelling opnieuw gemaakt en z.s.m. geleverd. Grote klasse van B&S, heb dit weleens anders meegemaakt!!
Pluspunten
PRIMA KWALITEIT, BRAVO
Pluspunten
Groot aanbod, duidelijke website, prima after service.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM